Akuten och elände

Igår när storan kom hem från skolan var det gråt och tandagnisslan. Hon hade vält med cykeln och slagit handleden och hade ONT. Detta är en tjej som inte klagade när hon bröt lårbenshalsen - så har hon ont - då brukar det vara nått.

Fick komma till vårdcentralen på stört och fick träffa en mycket trevlig underläkare som skickade oss vidare till röntgen - tur att inte alla på vårt sjukhus strejkar!  Fick vänta en stund och sedan blev det en ganska lång väntan på resultatet (jag hade ju sett bilderna ...) till slut kom sköterskan och sa att vi skulle åka hem - väl vid bilen hann hon upp oss - vi skulle inte hem utan till akuten för att träffa en ortoped. Ytterligare en dryg h väntan och in kommer vår gulliga läkare från vårdcentralen som just gått på sitt pass på akuten...

Ja, ja några dagar med skena och ta det lite lugnt sen ska det bara bli bättre.  Tur det fotbollssäsongen har ju börjat!

Kommentarer
Postat av: En Mölnbobos Liv

Kul att du är med och tävlar hos mig. Det gör inget att du glömde bloggadress, de har ju din mailadress från mailet du skickade så det går säkert bra.



2008-05-15 @ 08:55:57
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0