Soliga onsdag

Idag lyser solen från en klarblå himmel! Eller den gjorde det när jag skrev första gången....Gräsmattan är nyklippt (igår) och det ser rätt anständigt ut på tomten. Jag skulle ha velat åka till Luleå idag för att hinna in en sväng på Lindex - men Johan ska iväg med bilen vid 12 så det funkade ju inte :-(Resten av veckan är det inte heller möjligt, jag får kanske ta och försöka byta bort presentkortet mot något annat istället eftersom det går ut 30 juni.

Imorgon och på fredag jobbar jag hela dagarna, på lördag ska vi till Fällfors - det skulle i så fall vara om vi åkte till Skellefteå innan vi åker till Fällfors, men det blir en himla omväg! Det är så få lediga dagar! Nästa vecka är ju fullproppad. Må-on = jobb to-sö = PSG. Har kört en omgång tvätt, handlat presenter på Dollarstore, hälsat på hos farmor, hängt tvätten, kört igång en till omgång tvätt.... Det finns så mycket att göra och ingen ork.Nu är det här 4 gången jag skriver det här - så nu hoppas jag att jag slipper skriva en gång till - tar Copy så slipper jag nog *s* Det gjorde jag inte, men nu har jag iallafall sparat eländet i Wordpad!

Nu har jag hängt tvätt och startat en tredje omgång - sedan finns det inte plats att hänga mer - jag hoppas att resten ska rymmas iallafall - även om mycket av torkplatserna är upptagna. Förhoppningsvis hinner en del torka innan det är dags att hänga nästa omgång.

Jag har tagit in rabarber och håller på att koka dem så att jag kan göra en rabarberpaj - tänkte ha med mig lite på midsommar - för även om jag jobbar kan jag väl få ha lite midsommarkänsla!


Kommentarer
Postat av: Kashaya

Vinnarna i make up store tävlingen är presenterade nu, gå in och se om just du har vunnit.=)

2009-06-17 @ 16:56:20
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: Sanne - bloggdesigner

Hej!

Just nu pågår en bloggdesignauktion där utropspriset är endast 10 kr! Välkommen att kika, och kanske lägga ett bud :)

2009-06-17 @ 17:54:05
URL: http://sannelovesjoel.blogg.se/
Postat av: Carolina

Vinnaren i tävlingen i samarbete med Kalasbolaget är nu framtagen, blev det du? Kika in i bloggen och titta efter - och tävla gärna i övriga tävlingar om du inte redan gjort det! :) Kram Carolina

2009-06-17 @ 19:15:18
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: Pilstyrarna

Vad väljer du på McDonald's - bara vanlig meny eller med plusmeny?

Diskutera på vår blogg, http://pilstyrarna.blogg.se

2009-06-17 @ 19:41:50
URL: http://pilstyrarna.blogg.se/
Postat av: [t a k a i . b l o g g . s e]

Hej snygging! :D

SKa vi lägga till varandra på bloglovin? :]

Jag vill ha nya snygga bloggar att titta på och läsa, förstår du hihi! <3

2009-06-17 @ 19:42:18
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: Monkan

Hoppas din midsommar blir bra,trots jobb!!

2009-06-17 @ 21:22:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0