Vinnaren av smycke från Apelsin Gredelin är

Vinnaren i denna tävling hade valt detta smycke:



Nämligen Caroline Andersson - jag har kontaktat dig!  Grattis!



Kommentarer
Postat av: Caroline Andersson - 18år och blivande mamma

Jag har mailat dig! :)

2011-09-01 @ 08:04:25
URL: http://caroliinea.bloggplatsen.se/
Postat av: Alva Asp - Skönhet & Makeup

Hej! Du har nyligen varit med och tävlat om en Anti Eye Rings Creme. Tävlingen har nu avslutats och du hittar vinnaren här: http://alvaasp.se/2011/august/tavling-vinn-en-anti-eye-rings-creme.html



Vann du inte? Var med i min nya tävling där jag lottar ut två stycken Beautysticks: http://alvaasp.se/2011/september/tavling-vinn-beautystick-tva-vinnare.html

2011-09-01 @ 10:57:15
URL: http://alvaasp.se
Postat av: josefin

Kika in i kväll, då drar jag vinnarna av presentkorten! Kommer även att komma upp 2 nya tävlingar under dagen! <3

2011-09-01 @ 16:41:49
URL: http://reloadmee.blogg.se/
Postat av: Nina

Dem var utländska mormorn och ungen. Å kan man inte säga något annat än ”va gör du” på svenska, så skäll ut honom på egna språket. Det spelar ju ingen roll. Bara man säger något. Det var alltså min man som fick säga att han skulle be om ursäkt. ‘Känns bara som Om hon nu va där med honom på bvc, så borde hon ju ändå förstå svenska? Hur ska hon annars förstå vad bvc tanten säger. är ju ingen poäng med det.



Är ju absolut inte bara ungen som gjorde fel. Ja menar om ingen säger hur han ska bete sig, så hur ska han veta? Dem testar ju å har sig. Men det var liksom det att han tog verkligen sats för långt håll å riktade in sig på Theo (aldrig sett någe liknande) Å så det värsta va väl att ungen hånlog efteråt. Läskigt alltså. Aldrig sett en så liten unge hånle. han såg så nöjd ut. å det är inte normalt.



som dem flesta förstod så var inte ordet cp bokstavligen, men har ju blivit ett ord som man gärna säger i dåliga samband. även om det inte har något med en cp skadad att göra. hade lika väl kunnat skriva mongo unge. vilket inte heller syftar på mongo i sig..

2011-09-14 @ 11:28:35
URL: http://deliciously.se
Postat av: Nina

glömde. tycker fortfarande att ungen va störd även om det inte bara är hans fel. lägger ju absolut en stor vikt i theos beteende på hur han är mot andra. är ju vi som uppfostrat honom. men om ungen har sånt stort problem som denna verkade ha, då det va värre än värst - så kanske dem borde sökt för problemet. eller att bvc snappa upp på d. trots är man ju medveten om å theo är allt annat än lätt att handskas med. men aaaaaaldrig skulle han ta sats för å knuffa nån han får syn på. å sen slå till. om barnet har en störning så ska man inte släppa han/hon heller. kunde ju gått så mkt värre. står ut en rejäl buckla bak i skallen på theo.



å mormorn borde nog inte ta hand om ungen alls....

2011-09-14 @ 11:32:30
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0