Apelsinchokladkakor

100 gram rumsvarmt smör
2,5 dl strösocker
1/2 tsk vaniljsocker
1 ägg
1,5 dl vetemjöl
3 dl havregryn
0,5 tsk bikarbonat
0,5 tsk salt
100 gram Marabou apelsinchoklad

Gör så här:
  1. Rör ihop smöret med strösocker och vaniljsocker.
  2. Tillsätt ägget under kraftig omrörning.
  3. Blanda mjöl, havregryn, bikarbonat samt saltet och blanda ner det i smeten.
  4. Hacka chokladen grovt och blanda ner den i smeten, se till att allt blir ordentligt blandat.
  5. Rulla bollar (ca enkronastorlek) och lägg på plåtar med bakplåtspapper, ca 20 på varje plåt.
  6. Grädda i 175 grader i c:a 10-12 minuter. Låt kallna på plåten

Kommentarer
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

mums :D

2012-06-13 @ 03:01:27
URL: http://adaras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0