LOPPI blogbag - Minicare

Blogbag från bästa LOPPI
 

Många barn i Sverige får återkommande problem med torr och känslig hud. För att behandla och förebygga är det viktigt med en regelbunden hudvårdsrutin med milda produkter.

Därför har ACO utvecklat Minicare, en hudvårdsserie som är särskilt utvecklad för barn med torr och känslig hud samt Minicare Baby vilket är extra milda produkter för bebisens ömtåliga hud.



Minicare Washlotion:
Extra mild kroppsrengöring som kan användas både med och utan vatten. Fri från konserveringsmedel, färgämnen och parfym.

Minicare Kräm:
Behandling av extra torr hud vid t.ex. atopisk hud och eksem.  Extrafet (60% fett) och går snabbt in i huden. Utvecklad för att  minimera obehag, irritation och sveda. Fri från färgämnen och parfym.

Minicare Baby Mousse wash:
Extra mild rengöringsmousse för både hud och hår. Fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja.

Minicare Baby Oil: 
Mjukgör, återfuktar och skyddar huden. Kan användas i badvatten eller  direkt på huden. Passa även bra till att rengöra huden eller vid  babymassage. Fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och  mineralolja.

Minicare Baby Zinc Cream:
Unik kombination av zinkoxid, glycerol och panthenol som vårdar och  återfuktar huden. Skyddar ömtålig hud. Vattenavvisande. Fri från  konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja.

 
Produkterna fungerar bra och Minicare Washlotion är favoriten för vår del.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0