Loppi Blogbag oktober 2013

 
Loppi Blogbag oktober 2013 innehåller följande:
•   Croodarna på DVD
Häng med på förhistoriens första, största och roligaste äventyr där Croodarna, världens första familj, ger sig ut på sitt livs resa när de tvingas lämna grottan som tidigare skyddat dem från alla faror.
 
•   Barnängen Sensitive Deo 50 ml.
En effektiv, snabbtorkande och alkoholfri antiperspirant som ger deoskydd i 48h. Milt vårdande och passar dig med extra känslig hud.
 
•   Santa Marias nya kryddblandning Coriander & Chili
Kryddblandningen som kommer i en snygg och funktionell kvarn, ger en härligt frisk och aromatisk smak av bland annat chili, lime, korianderblad, citrongräs och vitlök. Kryddan ger en asiatisk touch till din mat och passar utmärkt till kyckling, fisk, skaldjur, nudlar och sallader.
 
•   Reztart, ett näringsrikt mellanmål med lågt GI.
Ett enkelt och gott sätt att fylla på med näringsrik och långvarig energi. Produkterna är ett resultat av 10 års svensk forskning och de innehåller inget tillsatt socker.
 
•   SweetDrops Stevia med chokladsmak från SweetLeaf. 
SweetDrops är flytande stevia smaksatt med naturlig arom eller neutral. Prova att smaksätta yoghurten med bärsmaken, läsken med citron och glassen med choklad, eller hitta på din egen kombination.
 
Lite kort tid att testa produkterna på kan jag tycka, speciellt om man har ett späckat schema! För att komma till recensionerna klicka på produktnamnet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0