-29

Vad finns det att skriva förutom att det är kallt?!  Nu frukost sedan iväg på jobbet!

Är det någon som tror mig?!

När jag skriver att det fortfarande är närmare -30. Jag får snart psykbryt!

Idag är det paus från jobbet så jag ska försöka dra igång lite här hemma och röja undan ordentligt, för den biten är väldigt eftersatt just nu!

Jag får ta ett rum i taget så kanske det blir bättre fram emot nästa helg iallafall. För tyvärr är det mycket som måste göras. 

Ha en bra dag trots att det kanske är kallt även hos dig!

Fortfarande kallt

Termometern står på -30!  Det är inte humant alltså - det måste snart vara över denna kyla!

Snart dags att åka till jobbet för ytterligare en arbetsdag - sedan är det iallafall helg!
Ha en bra fredag

Kallt, kallt

Tempraturen har hållit sig stabilt under -20 i flera dagar. Jag tycker inte att det är behagligt, speciellt inte när luftfuktigheten är så pass hög att det t.o.m. "snöar" när det är -25.

Det betyder alltså att jag håller mig inomhus och det påverkar humöret måste jag erkänna.

Trött och grinig!


Vinster i februari

Vinster i februari - det blir iallafall en betydligt bättre månad är förra :-)

*Namnnappar
*Motivnapp
*Lumenes vårcollektion 2011
*Flickklänning
*Luftrenare Yankee Candle
Örhängen
*Badhjärtan från SPAstugan
*Finn din energikod av Sanna Ehdin
*boken"Junior börjar förskolan" (+ ljud-cd)

*fått hem :-)Fredag!

Veckan har bara susat förbi och inte har jag fått så mycket gjort heller.  IKEA - tripp i tisdags och sedan jobb. Hann med en jobbintervju igår innan det var dags för lillans balett också. Idag efter jobbet blir det nog att sova för jag är verkligen trött både i kroppen och i hjärnan.

Ha en trevlig fredag!

Då var det måndag!

Lite busväder idag och så är det kallt, men jag och lillan ska nog kunna hitta på något att göra iallafall. En massa arbete hemma kanske *s*.

Ikväll är det ridklubben med mittersta och imorgon åker vi på IKEA för att handla både stort och smått.  Det blir trevligt att åka iväg iallafall.

Nej, nu får jag nog ta tag i lite här hemma....

Ha det gott

Skräpfredag!

Idag har vi varit och fixat på banken - bundit räntor, förhandlat lite och fört över en del pengar till ett nytt sparande, passat på att betala av ett litet lån. Mitt under besöket ringde mitterstas gymnasiklärare och sa att äldsta tjejen hade gjort illa sig och behövde åka och kolla upp ryggen. Så iväg från banken och upp på akuten - att det inte skulle kunna kollas på VC förstod vi. Många röntgenplåtar senare så blir det dock fastställt att det bara är en riktigt ordentlig muskelskada och intet på skelettet.

Väl hemma kommer posten och kommunen har sagt upp ledsagningen i den form den varit och jag går från 25% med en lön på 103:- / h + OB (jag har bara jobbat helger så iallafall 150:-/h) till ett arvode på 1100:- jippie!
Jag hade mer när jag var kontaktperson för 10 år sedan.... och timmässigt är det detsamma som ledsagningen.

Det är ju inte bara lönen som sänks utan jag tappar ju också tjänstepensionen - jag måste även ta bort överföringen till facket och börja betala varje månad istället. Pissigt alltså

Ja, för första gången hade mitt studielån minskat och efter i år så blir det ännu mindre.

Men det finns ju jobb till alla som vill ha sägs det ju.... jag har ju bara sökt jobb sedan 2008 - så snart 3 år och hittills har jag då inte fått något!

Spyless blir man iallafall!

Inte så tokigt trots allt

Idag har jag mest suttit vid datorn och lagt upp bloggtävlingar som jag tävlar i, men jag har hunnit med att städa också! Så nu är det mesta gjort (diskmaskinen ska plockas ur) så när gubben kommer hem så kan han åka och handla present med äldsta under tiden så kan jag fixa maten.

Jag hade tänkt köttfärssås och spaghetti idag,  men eftersom jag jobbar imorgon så blir det räksoppa idag istället. Tomatsåsen är klar så det kommer att gå fort att göra middag imorgon vilket är bra när lillan börjat dansa balett på torsdagarna.

Men oj vad mycket enklare livet blivit sedan jag satte mig och gjorde matschema!

Ha en trevlig kväll!


Förresten här kommer maten vi ätit/ska äta

Makaroner & Korv
Fisk & potatis
Varma mackor
Kyckling & ris
Tacos
Pizza (hemmagjord)
Borta


Spaghetti & Bacon
LaxPytt i panna
Kräftsoppa
Potatisburgare
Tacogratäng
Äldstas matdag 3-rätters (hon bestämmer och lagar)
Kött & Potatis

Varmkorv med bröd
Renskav och mos
Räksoppa
Spaghetti & köttfärssås
Tacos
Mitterstas matdag 3 rätters
Kött & Potatis

Hamburgare
Pannkaka
Fisk & Potatis
Pyttipanna
Tacogratäng
Lillans matdag
Thaibuffé


Sjukstuga

mittersta har haft hosta sedan i söndags, men är på bättringsvägen - ingen feber idag så för hennes del blir det skola imorgon!

Lillan spyr! Inte så mycket och jag vet ärligt talat inte om det är magsjuka eller om det är nått annat, det lär ju visa sig så snart hon ätit.

En underbar dag alltså - jag ska iallafall passa på att veckostäda här hemma och sedan så blir det veckohandling. Fullt upp idag alltså 


RSS 2.0