Ja, då var det städat lite iallafall

eftersom jag måste hinna en sväng och handla så får resterande familj ta över där jag lämnar skutan. Jag har iallafall fått en del småsaker gjorda som sovrummet och toaletterna (inklusive kattens *s*)

Räkningarna är inlagda och mina vinterkläder från Gneis är beställda och betalda - till och med fakturan på salamikorvarna som mittersta sålt för ridklubben är betald samt min restskatt....  Det blev mycket räkningar och kostar en massa pengar. Trst tycker jag som gärna skulle ha velat ha kvar alla pengar och spenderat dem på annat än räkningar.

En sista kraftansträngning och sedan helghandla. Eftersom jag inte vet om jag ska jobba imorgon (dag i så fall) så måste jag ju få klart med veckohandlingen också.

Ha en bra dag - känns surt att var inne när vädret är så bra :-( hoppas att det fina vädret håller i sig hela kvällen så att promenaden i kväll blir skön!

Torsdagsstädning

ska påbörjas i rasande fart så att jag är klar innan det är dags för jobb 15-22.

Så det är nog bäst att sätta igång i en fart av 200 km/h om jag ska lyckas få det jag borde göra gjort innan jag ska jobba.

Ha en toppendag!

Det gör ont, det gör ont

men det rullar på iallafall. Har fått värk i lederna mellan C4 & Th3 eller nått sånt och det är värsta stället att ha värk på för mig. Annars är det bara lederna i händerna och vänster höftled som värker just nu - det har varit ganska stabilt i några månader då bara händerna spökat, men händerna är jag så van att de molvärker så det är som med huvudvärken - så länge den är som den brukar så märker jag inte av den speciellt mycket. Tyvärr är det ju så att om jag får bara lite ont någon annanstans så upplever jag det som väldigt ont.

Igår var jag och pappa och kikade efter hyllor till växthuset men vi hittade inga :-(  det löser sig säkert snart iallafall. Tänkte snart köra igång med planterandet också. Det är härligt med egenodlat och iår hoppas jag att det kan bli riktigt mycket.

Hittade tillslut galonisar till lillan efter det att jag köpt regnställ förstås, men nu har hon både och iallafall.

Hittade även en klänning till äldsta från Rut m fl  som hon ska ha på bröllopet i sommar!  Då är det bara kläder till mig, mittersta och Johan kvar då *hehe* 


Jag ska ta och äta lite lunch och sedan vila innan det är dags att göra sig klar för jobb

Vinterkläder?!

Det känns ärligt talat som lite överkurs att sitta och beställa vinterkläder nu när det är så länge kvar till vinter igen, men eftersom jag behöver nya vinterkläder och fick chansen att beställa första omgången vuxenkläder från gneis så tänkte jag att det var läge att satsa på det.

Mina täckbyxor som jag använder köpte jag när jag gick i åttan!  De har varit bra och vad jag kommer ihåg så var de inte jättebilliga utan kostade säkert nästan 1000:- tillsammans med jacka. Jackor har det däremot blivit ett par stycken efter det, men inte speciellt många. I höstas köpte jag min första softshell och den har fått tjänstgöra hela vintern - kylan till trots.

I paketet från gneis finns även underställ även om jag är tveksam till att lager 1 understället kommer att kunna mäta sig i komport med det i bambu som jag fick i julas av pappa. Det är utan tvekan det skönaste underställ jag haft.

Det trista i kråksången är att jag vet att bägge stora tjejerna kommer behöva nytt de med och jag är faktsikt ganska sugen på att köpa ett likadant paket till äldsta som till mig, men det måste jag naturligtvis diskutera med henne först. Det handlar ju om en del pengar även om hon förmodligen kommer växa ur kläderna inom ett par år så borde iallafall ytterkläderna kunna tas över av den mittersta och då skulle det iallafall bära sig.

Nu är det dags för frukost och sedan blir det en tur på stan för att kolla efter galonbyxor till lillan.

Ha det gott!

Äntligen torsdag

och städdag. Sitter just nu och käkar frukost och pausar i arbetet. Jo, jag är faktiskt laddad att st'äda idag och jag har redan hunnit med att riva ut sängkläder vika tvätt och köra igång en omgång tvätt! Plus lite annat ssom att torka fönster och hänga upp ett par gardiner och lite annar sånt och det känns faktiskt riktigt skönt. Kanske det skulle kuna kallas vårstädning?!

Det har blivit en hel del jobb senaste veckan och det är en av anledningarna till att jag inte uppdaterat.

Sedan är det naturligtvis så att med våren kommer ytterligare bestyr här hemma. Även om det varit enormt mycket snö så har otroligt mycket redan smält bort även om det inte verkar så troligt att snön är borta till Valborgs, men vem vet.

Nu ska jag kämpa vidare här hemma med städning och tvätt - det är liksom läge att få iordning iallafall uppe i veckan - inklusiva gamla vardagsrummet och gästrummet.

Ha det gott!

Redan onsdag

och jag ska jobba även ikväll - så det blev jobb nästan hela veckan! Då gäller det att snabba på med handlandet så jag hinner med att göra klart lite här hemma också innan det är jobbdags.

Igår blev inte mycket gjort, vi hann med att plocka undan lite här hemma och åka och fixa cykelhjälmar till de stora barnen nu gäller det bara att de hinner hem innan jag ska på jobbet så att jag kan ta cykeln - äldsta tog min cykel idag....Måndag

solen skiner och fåglarna kvittrar. Igår var pappa och spikade upp ett par fågelholkar som vi hoppas få hyresgäster i - det kom spekulanter redan inom en timme efter den första satt uppe. Tjejerna har spikat ihop ytterligare ett par holkar som ska spilas upp och man kan ju hoppas på att det blir lite färre mygg i sommar på så sätt.


Strax ska jag göra mig klar för att åka till jobbet, men eftersom det är måndag och den besvärligaste dagen på veckan så ska jag hämta Johan innan jag börjar så att han kan ta hand om lillan till de stora kommer hem.

Det ska nog gå bra det med.

Ha det gott!

11 april....

Det har gå¨tt ett tag sedan jag uppdaterade och jag ska sätta mig och skriva om lägret och lägga in lite bilder vad det kommer. Det blev att jobba i fredags och iggår var jag på stan med tjejerna så då blev det inte heller av. Vi lever iallafall och jag återkommer!


Annandag påsk

har det redan hunnit bli och snart är även denna dag till ända.

Det har varit glest med inlägg... jag vet det, och det blir nog inte så många de kommande dagarna heller eftersom vi drar till Arjeplog på familjeläger.

Idag har solen gjort sitt och det har tinat på riktigt bra här hemma.

Strax dags för mys med familjen och så Situation Frank i kväll 22.45 på SVT2.

Ha en fin vecka om vi inte hörs

Inget Blåkulla idag

eftersom jag jobbar ikväll - så i år får häxan allt stanna på hemmaplan!

Har hunnit med att handla för helgen iallafall och påbörjat städningen, för skärtorsdag eller ej, det är städdag. 

Tråkväder idag med småregn vilket innebär att det blivit snorhalt.

Återkommer kanske senare

RSS 2.0