Mars är den månaden man skulle kunna stryka ur kalendern!

Nej, jag fick inte jobbet jag väntade besked om. Förkyldningen och hostan har återvänt från helvetet och slår till med full kraft YTTERLIGARE en gång denna månad! Måste ringa vårdcentralen imorgon och höra för nått har jag hostat sönder eller så är det TBC - men imorgon är en ny månad och förhoppningsvis blir det en gladare och trevligare månad - även om det mesta känns meningslöst just nu.

Det borde vara förbjudet med cancer och det borde vara förbjudet att dö ung. Det borde finnas jobb till alla som vill ha också!

Nu ska jag kolla om jag vunnit några tävlingar och sedan ska jag sova - eller sova kan jag inte göra heller.

BLÄ helt enkelt


Nu vill jag inte vara med längre!

I eftermiddags somnade min vän Linda in. Efter lång kamp mot en aggresiv bröstcancer orkade hennes kropp inte längre utan nu släppte hon taget.

Vila i frid vännen!


Det har varit en skitmånad helt enkelt, först min brukare och så Linda inom loppet av 15 dagar! Och på toppen på det inget jobb och ingen a-kassa.

Kan man gå i ide och vakna när allt gått över?

Allt vänds upp och ner ibland

Det har varit en omvälvande vecka den som passerat. Lördag väcktes jag av ett telefonsamtal som meddelade att min "burkare" var dålig - vi hann en sväng på Valls för slalom också i det underbara vädret, söndag var vi på IVA och "hälsade på". Måndag städade jag och Ann ut personalskåp och annat på dagcentret innan vi träffades i personalgruppen, åkte med kondolenser till familjen och tog farväl på sjukhusets kapell! Ridning på kvällen och sedan stupade jag i säng!
Tisdag fixade jag en del saker hemma, onsdag träff med mina arbetskamrater, igår fixades lite i brukarens hem innan det var dags för balett och på kvällen pratade tjejerna (eller mest äldsta) med kusinerna via Skype - det var första gången de såg varandra och pratade på snart 7 år!
Idag blir det att baka bröd och kolla upp vad vi måste handla av basvaror annars blir det en sväng till butiken tror jag - en prommis är inte helt fel!

Ha en toppen fredag!

Jag tävlar i en goodiebag tävling av stora mått


Klicka på bilden för att komma till tävlingen som pågår hos "Mitt Nya Liv"


Vinnare dras på löpande band lite när som helst. Det kommer alltså bli flera vinnare under tävlingens gång. Detta för att öka vinstchansen för alla så att så många som möjligt ska få vinna! Vinnaren får välja x-antal produkter ur bagen. Företaget vars produkt blivit vald får sedan förfrågan om dom vill lägga ner ett nytt pris i bagen. Precis på samma sätt får nya företag gärna ansluta sig till tävlingen och fylla bagen med sina produkter. På detta sätt kommer bagen förhoppningsvis fortsätta fyllas, och vi kan kora fler lyckliga vinnare. Tävlingen kommer pågå ända fram till sommaren, då den stora finalen sker! Exakt vad som kommer hända då, det får ni veta när det närmar sig, men vad jag har hört, så lär det bli fantastiskt:) Men tills dess kommer vinnare koras lite titt som tätt, så kom ihåg att kika in lite då och då så du inte missar om det är just du som vunnit!
Just nu i bagen

Sponsorer:

Idag har jag gjort flera äckliga saker

För det första har jag ringt kommunen och efterlyst min lön - det krävdes flertalet telefonsamtal innan jag kommit rätt - men nu är det iallafall gjort - måste lämna in nya lönepapper :-( ja, ja lönen kommer så småning om iallafall. Jo - det är hemskt att ringa - jag har i det närmaste social fobi när det kommer till att ringa.

Sedan har jag rensat vattenlåset under ett av tvättställen och i duschen - det är också väldigt äckligt, men nu är det gjort - det är nog första gången jag rensat vattenlåset på ett tvättställ tror jag, men eftersom det ska vara jämlikt så måste jag iallafall göra det en gång - och jag kunde ju göra det utan några instruktioner så jag är rätt nöjd.

ANnars har jag inte hunnit med så mycket annat - ska göra ett litet ryck nu så att iallafall badrum och toa blir städat inför helgen.

Vittja brevlådan också och hoppas på att den innehåller MÅNGA roliga paket

Ha det gott

*Vinster i Mars

*Eddie Dickens-trilogin från Argument förlag
*Malaco Choco påsar
*1000:- i Buttericks maskeradtävling.
*Napphållare från Pumpalot
*Ett kit från Weleda med Almond facial lotion, moisture cream for men och Calendula body moisturising cream
*Trisslotter (med vinst 50:-)
*Napp från MAM
*Ugglor på tråd från ApelsinGredelin
*Stallboken 2011
*3 nummer av Blossom Magazine
*Mata mig kit från Bambino (Äta själv bestick, tallrik & haklapp)
*Omega-3 för barn
*3 Tialotter

* fått hem

Nystart

Ny månad och dags att rensa ur lite igen.
Nu på morgonen har jag hunnit med att städa i kyl och skafferi = mycket välbehövligt!
Nu ska jag snart springa ner i matkällaren och kolla vad som behöver fylla på där också. Kyl och skafferi var inte så välfyllda, men det är ju så det ska vara - det var ett tag sedan jag storhandlade på riktigt så mycket av basvarorna börjar ta slut.

En sväng till återvinningen ska också göras idag innan det är dags att hämta de stora från skolan och göra andra ärenden. ID-kort till äldsta t.ex.

Solen skiner och det här kommer att bli en bra dag!

Ha det gott!

RSS 2.0