Idag har jag gjort flera äckliga saker

För det första har jag ringt kommunen och efterlyst min lön - det krävdes flertalet telefonsamtal innan jag kommit rätt - men nu är det iallafall gjort - måste lämna in nya lönepapper :-( ja, ja lönen kommer så småning om iallafall. Jo - det är hemskt att ringa - jag har i det närmaste social fobi när det kommer till att ringa.

Sedan har jag rensat vattenlåset under ett av tvättställen och i duschen - det är också väldigt äckligt, men nu är det gjort - det är nog första gången jag rensat vattenlåset på ett tvättställ tror jag, men eftersom det ska vara jämlikt så måste jag iallafall göra det en gång - och jag kunde ju göra det utan några instruktioner så jag är rätt nöjd.

ANnars har jag inte hunnit med så mycket annat - ska göra ett litet ryck nu så att iallafall badrum och toa blir städat inför helgen.

Vittja brevlådan också och hoppas på att den innehåller MÅNGA roliga paket

Ha det gott

Kommentarer
Postat av: Erika

Vad flitig du är! :)Pssst, var gärna med i min tävling där du kan vinna ekologisk müsli från Min Müsli!Länk; http://mylittlewords.se/2011/february/tavla-om-presentkort-hos-min-musli.html

2011-03-04 @ 14:15:30
URL: http://mylittlewords.se
Postat av: Cilia

Vem var det som löste löneproblemet till slut?Bra att det finns händigt folk som kan fixa avlopp och vattenlås så att vi andra slipper! ;)

2011-03-04 @ 14:41:47
URL: http://disabilityqueen.com
Postat av: Erika

Vad roligt att du vill vara med och tävla! :) Lycka till!

2011-03-04 @ 14:42:15
URL: http://mylittlewords.se
Postat av: Amanda

oj glömde visst uppdatera det inlägget, men skrev vinnaren på söndagen i ett nytt :) Camilla Granström. Lycka till nästa gång istället! :D

2011-03-07 @ 13:01:49
URL: http://amandarosende.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0