Buzzadorkampanj:Lovefilm

Jag har testat Lovefilm i några veckor nu för Buzzadors räkning.

Det är smidigt och man får flmerna snabbt - för 99:-/månad ingår även frakten på filmerna.

Jag tycker att det fungerar bra, men är inget jag ska fortsätta med eftersom jag inte hinner se så många filmer att det är värt priset.


Onsdag igen då!

Idag blev det äntligen av! Jag bakade rågkakor - så nu njuter jag av en kopp kaffe och några skivor rågbröd och det är inte helt fel måste jag säga.

Räkningarna är betalda och nu är det bara lönespec:en till kommunen som ska fyllas i så är månadens skörd gjord.

Ha en toppenfin onsdag!


Jag älskar försäkringskassan!

Ja, eller jag tycker att FK är bra. Jag har aldrig haft problem med något under alla mina år som förälder. Utbetalningarna har kommit som planerat, beslut har blivit tagna inom rimlig tid.

Kanske beror det på att jag alltid skickat in fullständiga ansökningar, att de varit rätt ifyllda - vad vet jag?!

Personalen på försäkringskassorna runt om i landet jobbar nog på de flesta av dem och gör sitt bästa - tyvärr är det ju inte de som bestämmer spelreglerna och de får nog utstå en hel del spott och spe emellanåt.

All heder åt försäkringskassan och dess personal! 
Keep ut the good work!

Ny vecka och nya tag

men eftersom jag jobbat i helgen så känns det inte riktigt som ny vecka än!

Jobbet går bra iallafall och det har varit kul att jobba lite med andra som man sällan jobbar med. Nu blev det ju så trist att jag inte kommer jobba med Ann mer, men kanske det ordnar sig framöver det också.

Kvällvecka i veckan och tråkigt nog blir det kvällveckor även de två följande, men då hoppar jag in och jobbar ett par dagpass också så det blir någon variation!

Ha det gott!

Arbete och åter arbete

Sjukdomar på jobbet gör att jag jobbar som jämt.
Sedan ska jag ju försöka hålla någon slags ordning här hemma också *s*

Ja, det rullar iallafall på med livet och jag är glad att jag får jobba. Företaget går bra och vi har fakturerat för mer i år än vad jag hoppades på och det känns ju bra - även om skatten är lite väl hög. Det är inte mycket kvar på varje tjänad krona om man säger så.

Ja, det är ett tillskott i kassan och jag lägger inte ner speciellt mycket arbete på det (läs Johan fixar det mesta eftersom jag inte haft tid).


Ja, då var det onsdag igen då.

Nu jobbar jag torsdagar istället för tisdagar ett tag framöver, så får vi se vad som händer sen.

Äppelskörden är intagen och jag har gjort äppelmos och äppelkakor. Det blev iallafall närmare 10kg äpplen iår och det är ju inte så illa.

Det övriga har inte alls växt bra i år förutom dillen som jag fick rekordskörd av - trots att jag bara kastade ner den på vinst och förlust i år.

Igår bakade jag lite till lillans födelsedag och så gjorde jag kycklingpaj med broccoli & spenat till middag. Det blev rätt så bra så det ska jag göra fler gånger.

Frysen är knökfull och idag kom 5kg lingon som jag måste koka sylt på, ja, det är ju helbra att få lingon måste jag säga. Då slapp jag plocka lingon i höst!

Nu börjar det vara dags att sätta igång lingonsyltandet så jag blir klar idag. Måste hinna städa också eftersom lillan fyller år imorgon!

Ha det gott

RSS 2.0