Tisdag!

Idag har det hunnit med att snöa, men nu skiner solen. SJälv ska jag passa på att lägga mig och sova middag en stund, för jag är verkligen trött!

Ha en bra dag!


Och snön den bara vräker ner

o.s.v. för visst snöar det! Det verkar inte vara något slut på den biten heller om jag ska vara ärlig, men det var inte oväntat - jag har sagt att det skulle komma snö till helgen upp mot 3dm - och visst har det kommit mycket snö - säkert mer än 3 dm ;-)

Ja, det är så det är - det kallas ju vinter!

I morse var det dags att ställa fram klockan och det gick finfint! Tjejerna sjöng i kyrkan i morse och även det gick bra, men lillan har lite får många myror i brallorna för att kunna sitta stilla och lyssna.

Nu ska jag fixa klart middagen och sedan blir det väl att skicka ut Johan och skotta för jag vet inte vilken gång i ordningen i dag.

Ha en trevlig söndagkväll!

Påskswap

Jag fick ju mitt paket i påskswappen tidigare i veckan, men eftersom min vecka varit fyllt av arbete så har jag inte hunnit med att fotografera förrän nu.Tack MIA för det toppenfina paketet

Muffinsformarna kommer jag att baka nått mumsigt i till påsk!
Torsdag

och strax dax att dra till jobbet. Blev en lång arbetsvecka i veckan, men det går det med. Tyvärr är det väl inte en vecka jag varit på topp, men det är så det blir ibland. Vädret har varit bra iallafall - sol och härligt på dagarna även om det varit kylslaget på nätterna.

Föräldramöte för mittersta igår och det gav väl inte så mycet nytt.

Nu dags för att fixa det sista innan avfärd. Jobbar rätt mycket även nästa vecka, men sedan är det Galtis som gäller!


Ha en fin torsdag.

Onsdag?!

Det går verkligen snabbt nu!  Jobbade igår och jobbar även idag och då blir det inte så mycket tid över för bloggandet!

Tänkte bara säga till min påskswappartner att jag fick mitt paket igår - foto kommer i eget inlägg senare i veckan.

Jobb till 15.30 idag sedan är det föräldramöte och körer hela kvällen!

Ha en toppenfin onsdag

Måndag!

Och dags att göra sig klar för att åka till jobbet. Det ser ut att bli en härlig dag idag och jag hoppas att vi får möjlighet att vara ute på en promenad idag för det gör dagarna kortare. Även om jag trivs mycket bra på mitt jobb så är de dagar man inte kan ta sig utanför dörren inte alltid så inspirerande. Det är lätt att det blir långtråkigt!

Det är iallafall skönt att det är sol och att det inte snöar! För nu är jag less på att skotta snö - även om jag har kvar att skotta fram altanen och så - för det är ett stort projekt!

Ha en toppenfin måndag!

Äntligen sol!

gårdagen gick väl inte heller i lyckans tecken helt och hållet måste jag erkänna.

Men tillbaka till fredagen - hämtar mittersta på skolan och drar till stan för inköp av kalaspresenter. Mittersta börjar må illa - hon har en benägenhet att göra det bara hon hört att någon kräkts.

Jag åkte hem med henne och sedan tillbaka till stan för tat göra några ärenden - som att köpa lite blommor och så - vilket aldrig blev av.

Igår lyckades lillan springa in i en dörrkarm och det gick bra om man tänker på vilken fart hon hade ;-)  Jag har ju oroat mig för att taket ovanför veden skulle hålla i år och med gårdagens snö så gav det till slut upp....

Ingen var under taket och det enda som eventuellt har skadats är en gräsklippare. Nu är det läga att bygga ett lägre och inte så stort tak över veden.

Passade även på att ta kort på årets snö (även om det visst man komma mer...)


LIllan på grannens infart (jo hon börjar närma sig 110cm) snödjup ca 120-130 cm

SÅ visst har det kommit tillräckligt med snö - det värsta är ju ändå att det är lössnö så man sjunker ju ner så hemskarns långt om man försöker ta sig någonstans.

Men nu är det söndag och även om termometern visar på -12 så kommer det nog att bli en fin dag - funderar på att åka till Valls med ungarna när det är så bra väder!
Inte började den här bättre heller

Som om gårdagen inte var nog eländig -  sent på kvällen fick äldsta dottern migrän - att det beror på att stressen släpper är jag övertygad av, men med treo i magen så lättade det - jo, hon tar treo och kräks- då lättar huvudvärken och Iprenen hinner verka.

Lillan håller låda halva natten - mellan 1 och 5 och då kliver jag upp! Lillan somnar och vaknar vid 7 av att hon kissar i sängen - i MIN säng. Inget potatismjöl hemma och ungar och make som ska iväg.  Äldsta kliver upp med migrän och lite feber - hemma idag allstå - maken körs till jobbet och mittersta kommer på att hon glömt gympakläderna. Hem - påbörja skottningen (nej, de har inte plogat vår väg än...) iväg med mittersta till skolan och så hem. Ytterligare lite skottande och in - treo - kräkas och ipren och äldsta är däckad igen.

Jag glömde väl inte säga att det fortfarande snöar. 

Toppenbörjan på en dag eller?!

Vilken skitdag!

Jo, idag har det inte varit den bästa dagen i mitt liv. Eftersom det är torsdag så är det tänkt tat jag ska städa.

De stora hade friluftsdag idag och jag hade hoppats kunna åka med och vara ute i det fina vädret - men inte var det fint väder idag inte. Kallt och mulet - lillan villa promt på dagis så efter att matsäckar preparerats bar det av med dotter nummer två och tre till skola respektive dagis, hem och hämta dotter nummer 1 som inte var riktigt i form på morgonen och helst ville bråka.

Iväg med henne till skolan och maken till jobbet. Hem och riva ut sängkläderna och stoppa i tvättkorgen. Sedan en väntan på att sotaren skulle komma - jo, han kom så där vid 10.30 (han skulle komma mellan 9-11) dsedan tittade pappa in fram och tillbaka och nej, jag hade inte påbörjat städningen då heller. Småfixade lite på bloggen och så var jag ju tvungen att äta lite också.

Iväg och hämta alla ungarna, men föst vitja brevlådan. Besked från ortopeden att röntgen såg okej ut, men att det finns en förändring på höftkulan, inget som tyder på försämrad blodförsörjning iallafall och det var ju iallafall lite mindre negativt än det kunde ha varit. Paket från Free Sweet Site (och det var ju bra iallafall)  och så beskedet till äldsta dottern som skulle avgöra hela hennes framtid. Antagen till musikklass eller inte.
Svaret blev naturligtvis negativt - ingen hade tackat nej till plats så hon hamnade utanför. Hon försöker ta det bra, men det märks hur hårt hon tar det. För det blir verkligen en stor förändring. Bästa (och egentligen den enda) kompisen byter skola, musikläraren hon tycker om fortsätter inte (och de har inte ens musik i åk 7), det är ovisst hur det blir med klasserna till hösten o.s.v. och jag har inte ens påbörjat städning eller tankar på mat än och ärligt talat så har jag ingen lust.

Och till råga på allt så har det börjat om att snöa!

Visst det är många som har det mycket sämre än vad jag har, men just nu är jag faktiskt LESS.

Less på att så mycket går fel, less på snöandet och på att vara trött och jämt ha ont

Film är bäst på bio!Gillar du att se på film?  Tycker du att det är dyrt att gå på bio?

Jag tillhör den kategorin människor som sällan går på bio, men jag har barn som gillar film och även en syster så biobiljetter går åt! För 400 poäng får du en biobiljett!
Om du registrerar dig via min länk får du 75 poäng (registerar du dig utan "värvare" får du 50 poäng).

Jag har ännu inte löst in mina poäng eftersom jag istället för biobiljetter tänkt få presentkort på butiker i stället.


För att samla poäng kan du göra erbjudanden, besöka sidor, värva vänner, blogga om Gratis Bio och en massa annat.

Det är inte speciellt svårt att samla ihop till en biobiljett utan det går väldigt snabbt!
Värvar du dina vänner får du 5 poäng för varje värvning + ytterligare 200 poäng när den du värvat samlat sina första 100 poäng (exkl. de 75 välkomstpoängen).


Övertygad?

Gå med du också!

Gratis Mode

Nej, ni som läser min blogg regelbundet vet att jag inte är något modefan, men siten Gratis Mode är inte en modesite i den bemärkelsen utan en sida där man tjänar påäng som man löser in mot t.ex. biobiljetter, superpresentkort o.s.v.

Det är inte speciellt svårt att samla ihop poäng! Att besöka hemsidor t.ex. ger poäng.
Man måste dock genomföra "riktiga" erbjudanden för 50 poäng för att kunna växla in sina poäng.
Ett riktigt erbjudande är exempelvis en gratis undersökning eller att du ska registrera dig på en hemsida.

Själva medlemskapet är helt gratis och utan några förpliktelser.
Det finns olika sorters poängerbjudanden, om du väljer att sortera poängen efter 100% gratis så hittar du en massa kampanjer och erbjudanden som går att utnyttja kostnadsfritt och erhålla poäng för det.
Du kan även få poäng för att besöka andra sajter, delta i gratis tävlingar och undersökningar, skriva om GratisMode i din blogg, värva dina vänner mm.Man bara måste tycka om!
Vad är det egentligen med skor?

För visst måste ni hålla med om att denna sko verkar vara väldigt attraktiv?!


Buzzadorkampanj: Dove VisibleCare Renewing


Redan vid första användningen märker du des rika konsistens och krämiga mjuka lödder säger produktinformationen.
Visst Jag gillar produkten, den luktar gott och det är krämigt och väldigt drygt!

Inom sju dagar upplever 80% av kvinnorna i Doves tester att deras hud blivit mjukare och lenare.
Jag håller med, min hud är inte lika torr som den brukar vara och det är ett gott betyg.

EFter tre veckor ska produkten ge synbart vackrare hud. Det återstår att se - men man kan ju laltid hoppas - uppdatering på området kommer!

All produkttestninge sker via Buzzador


En Buzzador...

 • är en nyfiken person
 • gillar att vara först ut att prova nya produkter och tjänster
 • är en social person med ett stort socialt nätverk
 • gillar att diskutera med sina vänner


Vad gör en Buzzador?

 • får inbjudningar till kampanjer för produkter eller tjänster
 • läser information och anmäler sig på webben
 • tar emot kampanjpaket
 • provar själv
 • diskuterar med sina vänner, sprider kunskap och delar (oftast) ut varuprover dvs. Buzzar
 • rapporterar efter sina buzzningar genom att skicka blixtrapporter samt bilder
 • rapporterar på webben in sina erfarenheter av kampanjen och produkterna.
 • Många Buzzadorer sprider också budskapen via sin blogg, på forum, twitter, facebook, myspace och andra kanaler.

Varför blir man en Buzzador?

 • man gillar att prova nya produkter och tjänster
 • man tycker om att diskutera med sina vänner
 • man vill påverka utvecklingen av nya produkter


Många Buzzadorer är bloggare och Buzzadorer och Bloggare har till
stor del samma drivkrafter.


Buzzadorkampanj: Youth Code by L’Oréal Paris


Youth Code innehåller PRO-GEN TEKNOLOGIN:
Utvecklad för att förbättra återhämtningskapaciteten i huden och för att återfinna en ung huds karaktär. En anti- rynk innovation för en synbart yngre hud.
Biolysat, extrakt från Bifidus bakterie, valdes ut för att öka aktiviteten av specifika "regenerationsgener" som är involverade i cellförnyelsen och som blir mindre aktiva med åldern.
Adenosine, sedan länge känd som en grundläggande DNA komponent har nu identifierats som livsviktig för cellfunktionen. Studier har visat en positiv effekt av Adenosine i produktionen av Pro- Collagen 1, en fundamental molekyl för struktur och support av huden.

Före:


Efter bilden kommer senare
All produkttestninge sker via Buzzador


En Buzzador...

 • är en nyfiken person
 • gillar att vara först ut att prova nya produkter och tjänster
 • är en social person med ett stort socialt nätverk
 • gillar att diskutera med sina vänner


Vad gör en Buzzador?

 • får inbjudningar till kampanjer för produkter eller tjänster
 • läser information och anmäler sig på webben
 • tar emot kampanjpaket
 • provar själv
 • diskuterar med sina vänner, sprider kunskap och delar (oftast) ut varuprover dvs. Buzzar
 • rapporterar efter sina buzzningar genom att skicka blixtrapporter samt bilder
 • rapporterar på webben in sina erfarenheter av kampanjen och produkterna.
 • Många Buzzadorer sprider också budskapen via sin blogg, på forum, twitter, facebook, myspace och andra kanaler.

Varför blir man en Buzzador?

 • man gillar att prova nya produkter och tjänster
 • man tycker om att diskutera med sina vänner
 • man vill påverka utvecklingen av nya produkter


Många Buzzadorer är bloggare och Buzzadorer och Bloggare har till
stor del samma drivkrafter.


Buzzadorkampanj: Purina One kattmat


Purina One innehåller ingredienser med hög kvalitet, som ger din katt all näring den behöver.

Enligt Purina ONe's hemsida så
"Purina ONE är en komplett diet för att ge din katt SYNLIGT BÄTTRE HÄLSA för hela dess liv. Upptäck ett utmärkt sätt att förbättra din katts hälsa och välmående. Ge din katt enbart Purina ONE i 30 dagar och observera en SYNLIG FÖRÄNDRING. Många har redan provat det och sett skillnaden.

Se vilka hälsosamma effekter Purina ONE får till stånd gällande din katt - så hälsosamma att de syns

Jag återkommer med rapporter om hur Traxxas upplever maten - att han tycker att den är god är det ingen tvekan om!

All produkttestninge sker via Buzzador


En Buzzador...

 • är en nyfiken person
 • gillar att vara först ut att prova nya produkter och tjänster
 • är en social person med ett stort socialt nätverk
 • gillar att diskutera med sina vänner


Vad gör en Buzzador?

 • får inbjudningar till kampanjer för produkter eller tjänster
 • läser information och anmäler sig på webben
 • tar emot kampanjpaket
 • provar själv
 • diskuterar med sina vänner, sprider kunskap och delar (oftast) ut varuprover dvs. Buzzar
 • rapporterar efter sina buzzningar genom att skicka blixtrapporter samt bilder
 • rapporterar på webben in sina erfarenheter av kampanjen och produkterna.
 • Många Buzzadorer sprider också budskapen via sin blogg, på forum, twitter, facebook, myspace och andra kanaler.

Varför blir man en Buzzador?

 • man gillar att prova nya produkter och tjänster
 • man tycker om att diskutera med sina vänner
 • man vill påverka utvecklingen av nya produkter


Många Buzzadorer är bloggare och Buzzadorer och Bloggare har till
stor del samma drivkrafter.


Snart dags att hoppa i säng

Dagen har innehållit bullbakning och så stallet med mittersta. Dagen har verkligen rusat iväg. Imorgon jobb 7-15.30 och det ska nog gå bra det med hoppas jag.

ANnars blir det nog en lugn vecka utan större saker inplanerade.

Ha en bra kväl!

Redan söndagkväll!

Idag har vi varit på Vallsberget hela dagen - lillan har åkt slalom och ett par gånger till så kanske hon lär sig att bromsa...

De stora har vi knappt sett röken av - det är ju självgående sedan länge. SOlen har strålat mest hela dagen och jag tror hela familjen är ganske slut efter att ha varit ute hela dagen.

Snart Ponnyakuten på Barnkanalen och sedan kanske det blir sängen - för jag är verkligen trött!Wohooo fredag

Jag och lillan tog tjuren vid hornen och åkte och handlade - det gick över förväntan även om jag fick avstämning!

Hem och så packa upp allt och äta frukost och sedan en sväng till Strömlida där lillan testade sina slalomskidor - och jo, hon kommer nog att lära sig att åka slalom hon med kan man ju hoppas.

Hem till vardagliga plikter (läs lägga in lite tävlingar och äta lite mer) och snart dags att påbörja middagen.


Torsdag och städdag

Klockan är redan 11 och jag har just kommit hem från stan - tittade in på KappAhl eftersom de hade 30% idag och det fanns en klänning där som jag tänkt ha på bröllopet i sommar. Ja, naturligtvis fanns den inte i min storlek - eller det är kanske så att jag ÄR fel storlek *s*.

Hittade iallafall en tunika som jag ville ha, men inte nämts köpa innan. Fick en påse med lite smått och gott också - bl.a. en ELLE och det kan ju vara trevligt med ett sådant magasin också ibland.

Om jag ska hinna städa innan det är dags att hämta barn på skola respektive dagis så är det nog bara att köra igång - även om jag trots allt gjort en del redan - jag jobbar kväll idag så då finns det ingen tid för städning här hemma. Förhoppningsvis blir det en lång promenad på jobbet ikväll - för jag behöver verkligen röra på mig mer regelbundet.

Jag hoppas alla har en trevlig eftermiddag och kväll!

Onsdag igen då!

Cyklade till jobbet igår och det gick rätt bra, men fy vad halt det var på vissa ställen!

När jag skulle hem hade det naturligtvis börjat snöa och således sag jag inte så bra var det var sandat och inte, men hemfärden gick bra den med även om det var betydligt värre att cykla hem från jobbet än till jobbet.

Vi hade också tur att kunna köpa slalomskidor och pjäxor till lillan av en av Johans arbetskompisar - så nu kan även lillan börja åka :-)

Det har säkert kommit en så där 3-4 cm nysnö och det känns rätt onödigt måste jag säga - nu kan det få bli vår snart!

Nu ska jag fixa lite här hemma innan det är dags att träffa pappa på hans jobb - lite nervös är jag allt!

Ha det gott!

Vinnaren av tävlingen

Det var inte lätt och jag fastnade för ett par motiveringar.

Men eftersom tävlingen bara ska ha en vinnare så går vinsten tillBästa Linda som slåss mot inflamatorisk bröstcancer!

Jag hoppas att lite thé kan pigga upp lite!

Grattis!

Måndag igen!

Veckorna rusar fram och det är åter igen måndag.

Strax ska lillan köras till dagis och jag ska ta tag i lite arbetsuppgifter här hemma innan det är dags att hämta henne på dagis igen.

Återkommer senare under dagen.

Glöm inte att det är sista dagen att tävla
Klicka HÄR för att komma till tävlingen

Lind consulting

Nu är det klart!

Företaget är registrerat och jag har fått F-skattesedel - så nu kan jag skriva kontrakt.

Nu är det bara en massa annat praktiskt som måste fixas.

Kontraktskrivning, anställningar o.s.v. men det blir skönt att kunna gå vidare nu när alla papper är klara.


Lördag!

Igår blev det en tur till Vallsberget med mittersta och lillan, men lillan måste få skidor.... det är bara så.

Härligt att spendera dagen utomhus iallafall.

Det blev en tidig kväll och jag har sovit som en sten mestadels.

Nu har Johan dragit ut med Lidman på skotertur - den ena har värre skoter än den andra...


Johans snygga JAG

Lidman kör en -74:s Ockelbo 600

Det enda jag kör är tvättmaskinen - efter diverse nattliga olyckor måste sängkläder tvättas inte bara från en säng utan två. Traxxas hade visst spytt i mitterstas säng i natt.

Efter dagens första kopp kaffe så ska jag ta tag i lördagen och försöka fixa lite med tävlingssidan också - den är lite eftersatt!

Ha en toppenlördag!

Städdag!

Fast klockan snart är tre så har jag inte ens hunnit börja med städandet :-( så jag måste väl ta tag i det nu på stört m jag ska få det färdigt.

Igår spenderades stor del av dagen ute och jag och de större tjejerna har iallafall påbörjat att skotta av taket på framsidan.

Vi hann med att påbörja städningen också och har hunnit med en del.

Idag har vi varit till stan och på Willys. SÅ jag har gjort av med en del pengar. Köttfärs för 30:-/kg är ju inte helt fel!

Nej, nu måste jag dra igång på allvar om någon annat ska bli gjort!

Ha det gott!

Tisdag!

Eftersom jag jobbat hela helgen och igår så har jag inte hunnit med att skriva.

Dagarna rullar på iallafall och det fortsätter att snöa - således kan jag inte cykla till jobbet och det börjar kännas ganska trist.

Ungarna har lov denna vecka och det hade ju varit kul om det iallafall hade varit bra väder för ders skull.

Äldsta fick besked från musikklassen igår att hon var reserv. Trist eftersom jag verkligen hoppades att hon skulle komma in. Nu väntar ytterligare ett par veckors väntan på att veta om hon får gå musikklass eller blir kvar här i byn.  Tur att hon har Galtis att se fram emot iallafall - då kanske tiden går lite snabbare.

Inga paket har dykt upp ännu, men antalet väntade paket ökar för varje dag som går.
Buzzador måste ha fått fnatt för nu får jag erbjudanden om kampanjer hela tiden. Har fått 5 stycken på bara några veckor! Nu väntar jag på att få veta om jag kommer med på en kampanj med kattmat!

Ha en bra dag - jag ska fixa middagen för ikväll och försöka lista ut någon lunch - naturligtvis måste jag skotta snö också! Idag blir det att ta bussen till jobbet iallafall.


RSS 2.0