Äntligen sol!

gårdagen gick väl inte heller i lyckans tecken helt och hållet måste jag erkänna.

Men tillbaka till fredagen - hämtar mittersta på skolan och drar till stan för inköp av kalaspresenter. Mittersta börjar må illa - hon har en benägenhet att göra det bara hon hört att någon kräkts.

Jag åkte hem med henne och sedan tillbaka till stan för tat göra några ärenden - som att köpa lite blommor och så - vilket aldrig blev av.

Igår lyckades lillan springa in i en dörrkarm och det gick bra om man tänker på vilken fart hon hade ;-)  Jag har ju oroat mig för att taket ovanför veden skulle hålla i år och med gårdagens snö så gav det till slut upp....

Ingen var under taket och det enda som eventuellt har skadats är en gräsklippare. Nu är det läga att bygga ett lägre och inte så stort tak över veden.

Passade även på att ta kort på årets snö (även om det visst man komma mer...)


LIllan på grannens infart (jo hon börjar närma sig 110cm) snödjup ca 120-130 cm

SÅ visst har det kommit tillräckligt med snö - det värsta är ju ändå att det är lössnö så man sjunker ju ner så hemskarns långt om man försöker ta sig någonstans.

Men nu är det söndag och även om termometern visar på -12 så kommer det nog att bli en fin dag - funderar på att åka till Valls med ungarna när det är så bra väder!
Kommentarer
Postat av: katarina

Ja det var rejält med snö ni harfått.

Äntligen ligger vi på plus grader här nere och den mesta delen av snön är borta. Nu kan man äntligen se att våren är på väg. Ha en fortsatt trevlig söndag kväll

2010-03-21 @ 19:45:28
URL: http://ina73.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0