Helg!

Har hunnit med att pynta i alla fall fönster och det känns skönt. Nu ska jag försöka hinna med att få upp julstrumporna också så får man väl säga att jag kommit en bit på vägen mot julfint här hemma :-) bilder kommer senare.

Tröttsamt

Ja, det är rätt tröttsamt att vara förkyld! Hoppas att det går över nu i helgen. Har inte hunnit med en bråkdel av vad jag borde idag tyvärr, men jag får väl fortsätta när jag kommer hem från jobbet ! Ha en bra torsdag!

Förkylt var det här!

Har blivit eländigt förkyld, men nu är det på väg att bli bättre. Även om jag mår pyton när jag är förkyld så går det ganska snabbt över tack och lov! Tryckutjämnar en gång i kvarten ungefär för att slippa öroninflammation! Idag blir det en tur till Happis i alla fall och det blir ju trevligt! Imorgon efter jobbet tar jag helg (som vanligt)
Ha en bra onsdag!

Sista måndagen i November!

Det är inte klokt vad snabbt tiden går. Det är fortfarande grönt och skönt ute, men det påstås vara snö på väg även hit till oss här i norr. I veckan blir det att förbereda inför adventspyntningen. Jag kan inte fatta att det är dags redan, det var ju nyss sommar. Ha en fin måndag!

Min önskelista 2012

Kaffe hela bönor eller malt - vilket som
Flytande tvål (Gunry)
Värmeljus (ja, IKEAS går bra)
Muffinsformar & Bullformar (i papper)
LED - belysning
Lågenergilampor (helst LED)
Stickade sockar (38)
Vanliga sockar (38)
Duschcreme
Flanellpyjamas (M)
Vetemjöl, strösocker, vaniljsocker, bakpulver, pärlsocker, torrjäst, saffran är annat som gärna får komma hit!

Kastar in ett litet

inlägg innan det är dags att åka på skyltsöndag! Grått och trist ute är det i alla fall.

Gårdagen spenderades på öppet hus på gymnasieskolan - inget nytt där!

Nu är det klippt

i alla fall min mamma är klippt nu inför resan de åker på imorgon - nej, jag är inte alls avundsjuk!

Själv ska jag göra mig klar för sista jobbpasset denna vecka! Igår kom jag inte hem förrän strax innan 22 eftersom mittersta hade stalltjänst!
Tur att man är en snäll mamma ibland. Idag har vi städdag här hemma - jag har inte dragit mitt strå till stacken kan jag väl erkänna - har bara hunnit med sovrummet....

En ny dag

som kommer att vara ungefär som gårdagen. Först Onyxenjobb fram till 12 och sedan andra jobbet. Halva jobbveckan avklarad :-) imorgon städning innan jobbet!

Morgonstund

är mörk! Det är väldigt mörkt nu och än är det ett bra tag innan vi börjar gå mot ljusa tider. Det känns - för jag är väldigt trött för tillfället, det brukar vara så även om det kommit senare detta år och mer som ett slag i huvudet. Mindre än två veckor till första advent! Då brukar det lätta med tröttheten tack och lov!
Nu börjar det bli dags att göra sig klar för dagens jobb - ser fram emot att komma hem strax innan åtta ikväll! Samma visa imorgon med, men det kommer att gå så bra! Ha en fin tisdag alla!

Ny vecka och nya tag!

Första arbetsdagen avklarad! Imorgon blir det först Onyxen och sedan mitt vanliga jobb efter det - långdag alltså - detsamma på onsdagen!Nu börjar det bli dags att krypa till kojs eftersom jag åkte redan 6.40 i morse. Det blir "sovmorgon" imorgon då jag inte behöver åka förrän 7.30!

Saffransbullar & pepparkakor

och saffransmuffins blev det också idag.

Skönt att bullarna är klara inför jul! Det börjar gå mot juletider och jag jobbar ju från och till så det är bara att börja förbereda redan nu!

Att leta bil!

är uppenbarligen inte det enklaste! Speciellt inte när vi är två som vill ha med ett ord i spelet!

Testade en C5:a igår och den är okej, något högljudd dock om man jämför med Audin som vi har!

Mer sjukstuga

besök på vårdcentralen idag och antibiotika mot öroninflammationen andra dottern hemma även idag, men nu är det ordning på henne igen. Äldsta blir hemma även imorgon för hon är riktigt risig.
Själv mår jag väl rätt bra och har tagit helg! Nästa vecka blir det lite mer arbete eftersom jag ska hoppa in och jobba på Onyxen också några timmar - jo det blir nästen en heltidsvecka nästa vecka fördelat på fyra dagar *s* tillbaka till som det brukar vara alltså :-) tur att jag får betalt!

Sjukstuga

Äldsta hemma med öroninflammation, mittersta hemma p.g.a. förstoppning....

Själv är jag småförkyld och hurvig fortfarande! Det är inte riktigt på topp helt enkelt!

Söndgstur i skogen

Lite is finns det kvar - även om det är svårt att tro att det är taget 11 november!
Det är iallafall riktigt vackert!
 
 
Statens Vattenfallsverk äger stolparna!
 

Projekt rensning

Kartonger och åter kartonger - nu har jag i alla fall kommit en bit på vägen med rensandet! Tyvärr återstår massor, men det måste ju i alla fall bli mindre när sopsäckar och kartonger flyttar till Kupan och soptippen?! Varför känns det som att det bara ökar och ökar?

*Novembervinster

Åter igen en riktigt kass månad i antalet vinster färre vinster i oktober 2012 än motsvarande månad ifjol!  :-(
*Åkpåse
*Fläckborttagningsservetter
*Åkpåse
*Alfonsstämplar
*Tjuganlott (utan vinst)

Jaha.....

då var det fredag och dags att gå och lägga sig eller nått!

Luleåtripp idag med inköp av X-box. Har varit och kikat på bilar också och det är ju en djungel.

Nej, lite tvättupphängning och sedan sängen tror jag!

Idag är det torsdag och städdag

Så då är det väl bara att ta tag i saken och påbörja eländet - kanske hinner jag få i alla fall lite gjort innan det är dags att åka till jobbet!

Ha en bra torsdag

Hurvigt!

Ute faller snö eller nått - det är lite fjes som kommer från ovan i alla fall. Det blåser lite också och jag fryser ända in i märgen.

Det är väl nått skov i kroppsnedbrytningen eller så för jag har ont både här och där, det gör förmodligen över det med. Det är ju snart helg! Trist är det i alla fall att känna sig trött och frusen!

Tisdag!

Redan tisdag! Vädret är vackert, men det kunde gärna få vara några grader varmare. Snart är det dags att ta lillan till tandläkaren! Hoppas att det ska gå utan större missöden.

Ha en bra tisdag!

Nu kanske

jag fått ordning på tävlandet igen - tävlingsbloggen är uppdaterad med närmare 50 nya tävlingar i alla fall och igår tog jag mig tid att gå igenom en del tävlingar på andra sidor också. Så illa som det varit de senaste månaderna hoppas jag inte att det fortsätter vara!

Helg!

Ytterligare en jobbvecka avklarad! Det rullar på här hemma också - lilltoan är snart klar! Jag har börjat rensa i källaren igen och har fått undan en hel del. Några loppiskartonger är klara och en del som ska till Kupan finns det också. Det blir en del som ska ut på Blocket med i sinom tid!

RSS 2.0