Tjäna pengar på nätet - del 1

Bux.to är en sida där du besöker andra sidor (annonser). Du får 1 cent för varje sida du besöker och det brukar finnas 5-15 sidor att besöka dagligen. Just nu väntar jag på min första betalning därifrån. Du tjänar också 1 cent för varje sida dina referrals besöker!

Stabilt program som många deltar i

Tjäna pengar på din blogg - del 1!

Jo, det går faktiskt att göra det!

Vill du tjäna pengar på din hemsida? Klicka här!


Double.net är ett ställe som tillhandahåller reklam som du kan lägga på din blogg/hemsida o.s.v. beroende på hur mycket trafik du har och vilka annonser du väljer så kan du tjäna ganska bra med pengar.
Jag har just fått min första utbetalning (som man får när man passerat 200:-) - de drar arbetsgivareavgift och skatt - så det är en "riktig" inkomst - vilket ju även är pensionsgrundande.

Jag har relativt få besökare på min sida och har väl inte arbetÄntlingen!

I går hämtade vi vår nya tvättmaskin!


Whirlpool 6th Sense 9kg Washing machine AWOE 9558

Den är stor och den rymmer mycket tvätt - vilket medför att jag bara behöver köra hälften så många omgångar tvätt!

Nu ska jag rusa till dagis med lillan!

Hästar

ja, det gick bra på ridskolan i går, grupp 3 (d.v.s.. termin 3) var rätt nivå för mittersta även om hon var en av få som red utan ledare hela lektionen. Hästen hon red på var en mustang - rätt stor ponny alltså och det var lite svårt att leda hästen från och till stallet tyckte hon. Att ta av sadel och träns fixade hon inte heller, så där fick jag rycka in. Jag är ganska förvånad att det trots allt finns där inne hur man gör. Trots det skulle det inte vara fel med en kurs för att bli riktigt duktig.

Det är rätt roligt att se de små liven uppe i sadeln på stora "hästar" som är betydligt högre än de själva. Benen som knappt når nedanför sadeln o.s.v.

Eftersom Johan absolut vägrar gå in i ett stall (även om han varit in på Hällans ett par gånger när han letat mittersta) så är det följdaktligen enbart jag som måste flja med till stallet.

Jag hoppas bara att jag orkar det hela terminen! För det finns inte så många andra lösningar - jag vet ingen som skulle kunna åka dit med henne och sadla och tränsa.

Tack och lov så slipper jag ju springa runt med henne annat än när hon skulle hålla igång hästen i trav - det är svårt att rida lätt och driva på samtidigt i början .

Dagens Att göra

Plocka ur diskmaskinen
Tvätta lite (fortfarande ingen tvättmaskin)
Bädda

Ta ihop i vardagsrummet
Bada lillan
Skotta
Göra klart i mitterstas rum
Städa ihop i lillans rum
Få de större barnen att ta ihop sin rena tvätt
Ta ut tvättmaskinen till garaget
Plocka fram ridsaker
Fixa middag

Ny vecka och nya tag.

Mittersta kämpade med sitt rum igår och jag tror faktiskt att hon fick bort en hel del. Hon har utan tvekan mindre saker i sitt rum än den stora numera.

Om en stund ska lillan få bada efter mycket tjat och sedan ska vi nog mest slappa hela dagen - för det behöver vi båda två. Kanske blir det en kort tur ut också om vi orkar. Jag ska väl passa på att tvätta lite också när hon badar - det börjar bli väldigt fullt i tvättkorgarna måste jag medge...  Ja, vi har hittat en ny maskin som vi ska köpa - det blir en riktig maskin denna gång som tar 9 kg tvätt ;-) 

Slut snabbkaffe har jag också eftersom mamma lyckades tömma ut nästan hela burken på golvet i fredags.

Nu ska jag röra mig från datorn iallafall!

Ha en bra dag.

Jag blir visst aldrig klar

Lillan slocknade vid 14 och sover än....  så inte har det blivit av att handla. Dammsugningen är gjord i stort iallafall, men det är så tradigt att aldrig få riktigt fint.

Jag måste handla innan vi kan äta middag, så jag måste snart ge mig av och handla trots att hon sover - inköp av present är inte heller gjort - av samma orsak naturligtvis.

Nu har ytterligare en vecka gått och jag kan ju inte påstå att den gjort någon större skillnad i alla fall inte i positiv riktning - snarare åt andra hållet, men det är väl sånt livet är.

Vad ska jag göra idag då?

För som vanligt finns det ju inget att göra *s*

Ta ihop ren tvätt
Bädda
Skriva inköpslista

Handla
Städa i köket
Ta ut kompost
Ta ut sopor
Städa tidningskorgen

Städa badrum
Städa WC

Dammsuga uppe
Torka golv uppe
Vattna blommorna
Köpa present till kalas
Städa skafferi
Köra igång en diskmaskin
Fylla i kassakort
Plocka ur diskmaskinen

Fixa middag

Vad jag vet nu....

Äntligen fredag!

I går hände nått som jag hoppats inte skulle handa på iallafall ett par år - vår tvättmaskin gav upp och eftersom vi redan beslutat oss för att köpa en frysbox och byta ut den lilla box och vårt lilla frysskåp så läggs ytterligare en kostnad till utgifterna. Denna månad innehåller naturligtvis också betalningar på lånen. 

Jag har slut A-kassedagar och vet verkligen inte om jag orkar med nån aktivitet inom aktivitetsgarantin, men eftersom jag är fullt frisk (de hittar inget galet med mig) är det liksom moment 22.

Jag antar att det får bli till att lägga ut en massa på Blocket - eller ha Loppis - det sist nämnda vore kanske det bästa.

Nu ska jag få lillan att klä på sig så vi kan åka och handla - det börjag gapa tomt på hyllorna här hemma i alla fall i matväg. 

Torsdag

Fullt upp som vanligt - tvätt, städning, handla o.s.v. - bara att sätta igång - egentligen borde jag gå en promenad, men det är så förjordat halt ute. Natiurligtvis måste det bli blidväder efter att det snöat så att det ska bli ett tjockt istäcke överallt!

Jag säger bara BLÄ.

Återkommer kanske senare om jag ids

Tävlingsbloggen uppdaterad!

Här hittar du den

Massa tävlingar med fina priser!


Oj, bloggar jag?

Det har jag nog förträngt..... jag har liksom ingen större lust för tillfället att skriva.

Paket 24 i julswappen kommer att presenteras i veckan - det lovar jag. Tävlingsbloggen ska också uppdateras.

Liksom viktbloggen - jag ska ärligt talat erkänna att jag faktiskt tappat en del i vikt sedan 1/1 - jag hoppas bara att det fortsätter med iallafall lite varje vecka så att jag kommer närmare min målvikt!

Vad jag pysslat med som mest? Plockat bort julen, bytt gardiner och gjort en massa hushållssysslor. De senaste dagarna har jag skottat mycket snö också. Annars har det väl mest rullat på för det är sällan en lugn stund i detta hem, för med tre barn finns det alltid att göra. Nu i dag ska jag anmäla mittersta till ridklubben - något vi borde gjort för länge sedan, och ta hand om alla kilo tvätt som finns att tvätta.

Ha det gott!  Jag kanske återkommer!

Herr Jonsson fyller år!

Gratulationer mottages tacksamt på hans BLOGGFredag!

Dagarna rusar förbi och jag sitter inte ens vid datorn och tävlar!

I dag står mest massa hushållsgöromål på schemat - det har blivit eftersatt senaste veckorna måste jag erkänna. Orken vill inte infinna sig utan det känns mest som om jag går omkring i någon sorts dvala.

Stegräknaren tickar på och landar på dryga 10.000 steg varje dag och det är bra. 2009 ska bli ett mer hälsosamt år är det tänkt och efter att fått förhandsinformation om ett bröllop i sommar så känns det mer angeläget än någonsin att komma i form.

Eller i form och i form. Egentligen borde jag göra mig av med en så där halva min kroppsvikt om jag ska ha samma form som när jag var 21 (och 22 också för den delen) - nu är det ju kanske inte aktuellt, men 25kg borde jag bli av med och det känns kanske inte så lockande.

Inga chips och ingen snabbmat alltså och inget godis ska köpas. Läsk kan jag utan problem leva utan, speciellt nu när jag äntligen fått ny kolsyretub till Soda Streamern, för kolsyrat vill jag ha ibland och vatten funkar utmärkt.

Jag har övergått till lättfil och havregryn till frukost och bytt mellanmjölken mot lättmjölk. Det senare borde iallafall ge lite mindre fett.

Vägen mot ett sundare jag kommer på en ny blogg när jag känner inspiration för att ta tag i bloggandet igen.

Ha det gott - jag ska fortsätta med hushållssysslorna och åka och handla inför morgondagans middag.

Jo, visst lever jag fortfarande

men eftersom ungarna har datorerna nu, förutom gubbens då så blir det inte att sitta så mycket och egentligen så finns det ju så mycket annat att göra!

När vardagen kommer blir det säkert bättre

RSS 2.0