Right on track

Kontrolluppgifter insända till Skatteverket
Mittersta är sjukanmäld
Lönerapporter ifyllda

Frukost och sedan iväg på banken för att fixa bankdosan!

Jag kommer att hinna med det jag tänkt idag känns det som iallafall!

Söndag ännu en gång

och det sista söndagen i januari! Denna månad har verkligen passerat snabbt!

Det är en hel del som ska fixas i morgon, SCB ska få ett samtal för att få arbetsställekod, jag måste skicka in papper till SKatteverket angående anställdas löner och inbetalda skatter (måste ha arbetsställenummer för det och det har jag inte fått upptäckte jag), slutbesiktning av lillan på BVC och så måste jag fixa ny bankdosa för displayen har gett upp.

Detta år kommer det att bli hårdkörning när det gäller tävlingar och undersökningssiter för att få ihop så pass mycket saker/presentkort att jag slipper lägga ut pengar på julklappar och presenter och spara dessa pengar istället! 

Stora mål med pengasparandet alltså - vilket lär behövas eftersom det är lite turbulent på jobbfronten just nu, men jag hoppas att det ska lösa sig till det bästa så snart som möjligt!

Ha en bra vecka!

Då var det söndag igen då!

Veckorna går så fort så man hinner inte med.

Trött så in i graven är jag också, men det brukar gå över. Det är iallafall ljusare ute nu och vi har fått se solen även om det är mörkt mest hela tiden, men man märker att det vänder.

Nu ska jag ta och fixa lite innan det är dags att åka till svärmor och äta :-)

Ha en bra söndag

Seg förkylning

även om det faktiskt har börjat vända och jag kännar mig något bättre - så är det långt ifrån bra.
Ja, man får leva med det - det går ju faktiskt över förr eller senare.

Här hemma lallar vi mest på. Lillan är på dåligt humör (håller på att bli sjuk?!) och jag orkar inte sysselsätta henne heller så lite är väl mitt fel också.
Annars har vi mest plockat och haft oss - tvättmaskinen ska få arbeta idag också för det är ett tag sedan sist.

Ha det gott

Jag är fast!

Jag har börjat se Dexter... fattar inte att jag missat hela serien tidigare!
Lite väl blodigt och alldeles för mycket sex, men det får jag bortse ifrån. Serien är beroendeframkallande och jag bara måste se mer.

Det är iallafall trevligt att ha hittat något nytt att titta på - även om jag faktiskt varit duktig och sett en hel del av makens filmtips i år.

Ha en god natt!

Förkylt

Nu är det helg och jag är förkyld igen!  Det är väl bra att jag är sjuk när jag ändå är ledig.

Det är ändå för kallt för att göra något, så jag måste ju ändå stanna inomhus *s*

Jag har börjat plöja igenom första säsongen av Dexter iallafall, en helt okej serie!
Jag har varit så duktig i år och sett en massa filmer som Johan tyckt att jag ska se.

Redan ny vecka

Jag kan inte förstå hur tidan kan rusa förbi så fort!  Jag skulle kunna sova dygnet runt också, men det fukgerar ju inte riktigt!

Nu ska jag försöka få med mig lillan till KappAhl för att se om det är nått jag kan hitta på rean. Det är ju inte fel att få köpt saker lite billigare om man ändå är i behov av dem.

Ha det gott

Det här bådar inte gott!

Sitter och håller nästan på att somna och snart ska jag cykla till jobbet!  Det rimmar ialla. Speciellt när det kommer att bli en innekväll eftersom det är så kyligt!

Jag hoppas att cykeln vill ta mig dit och hem idag och att jag orkar cykla hela vägen. Det gick inte igår varken till jobbet eller hem :-(  Ja, det vänder väl snart och blir lite mindre kyligt hoppas jag - även om det är långt kvar innan det är vår igen!

Ja, det är väl lika bra att ta tag i saker och ting här hemma!

Ha det gott!

Året som gått och det som nyss börjat

Kan ju vara läge att göra ett avslut på året som vi lämnat!

Jobbfronten: Jag har jobbat som timmis på ett enda ställe i år + mina 25% hos kommunen och det har blivit bra med timmar. Fick ett vik Okt-dec på dryga 40% - tyvärr blev det inte så mycket mertid eftersom jag valde att ta ut föräldrapenning en dag i veckan.
Som vikarie blir det ju trots allt så att man får jobba när andra vill vara lediga, så både midsommarafton, julafton och nyårsafton har jag jobbat!
Har sökt några jobb, men inte fått napp.

Hemmet/Trädgården: Har äntligen lyckats måla en del av möblerna vi har i köket, en del återstår dock. Odlingsresultaten var varierande - tomaterna gav god skörd, både mina frösådda plantor och de plantor jag köpt. Dillen gav mycket god skörd, men sedan var det liksom inte mycket annat som fungerade. Äppelträdet gav väl 20 l äpplen så det räckte till äppelmos iallafall.

Jag har spenderat åtskilliga timmar på Pitholmsheden denna sommar och timmarna som innefattat hästar är enormt - absolut rekord i hela mitt liv. Som omväxling från fotboll då *s* så det har blivit många mils promenerande detta år. Jag har t.o.m. ridit för fösta gången på 15 år eller så!


Ett bröllop har hunnits med och nu hoppas vi på fler framöver!  Det kan ju inte dröja 11 år till nästa gång kan jag tycka!Det nya året:
Jobbfronten Intet Nytt! Har ett vikariat på 37% januari-februari + två dagar så jag har iallafall garanterat 50% dessa två månader. Är alltså kvar som timmis på samma ställe och visst - det går ju bra det också förstås, men jag ska inte sticka under stol med att det skulle vara skönt med en fast tjänst eller iallafall ett längre vikariat.
Fortsätter att kolla efter intressanta tjänster dock!

Hemmet/Trädgården: Målet är att måla kökssoffa, vitrinskåp och gungstol under året - allt annat är bonus! Annars är det källarplanet som ska prioriteras med utrensning av kartonger och prylar! 
Odlingsmässigt hoppas jag på en bättre säsong. Tomat blir det att fröså själv iår och ett par olika sorter, dillen hoppas jag ska fungera även i år. Sallad, morot, lök är det som får årets förtroende sam potatis då förstås.


*Vinster i januari

Vinster i Januari månad

*3 askar med Clinidermprodukter

Bättre än ingenting förstås - men hur eländigt är det inte....


RSS 2.0