Sveriges flyktingpolitik SUGER!Det tål att tänkas på.....


Bara skit!

Tyvärr så är det så jag känner mig just nu.
Fysiskt är jag sämre än någonsin och tröttheten är nästan förlamande.
Eftersom jag vill så mycket och inte ens orkar med mig själv så blir det så frustrerande.Om det ändå var något som var galet som syntes, en diagnos som bekräftade att jag faktiskt inte är 100%, men eftersom inga tester visar något så klassas jag väl som inbillningssjuk - det är iofs en diagnos det med ;-)  men den har jag inte heller fått.
Visst vet jag att den här perioden till viss del beror på att jag inte vilat och tagit hand om mig i sommar, för jag vet att så länge jag inte stannar av så håller jag bättre - eller det är ju en sanning med modifikation - egentligen så faller jag ju hårdare när jag väl faller.

Det är så psykiskt påfrestande att alltid ha ont. Visst jag har ju vanan inne - men det behövs så lite extra ont för att det ska bli outhärdligt. Den här gången är alla leder i händer och fötter + armbågar och knän som strular och så mycket har det inte varit tidigare. Kanske dags att börja självmedicinera igen - jag har ju hittat en dos som funkar hyfsat, men helst äter jag inte så mycket medicin - 2 Ipren var 5 gånger/dag.... men då blir jag ju bättre, men samtidigt så brukar det gå över nästan lika snabbt utan att medicinera - det handlar bara om en vecka extra och än så klarar jag ju att jobba.

Ikväll ska vi ut och äta med jobbet, men jag vet inte om jag ska med - jag prioriterar nog att åka och handla istället, för jag fixar inte båda.

PS: Bilder från gångna helg med bröllop kommer DS


Hästbiten

Ja, idag mötte vi upp med Ann och Lena och deras hästar för en ridtur i skogen. Jag skulle agera ledare till Ann och de lilla eländet till häst är riktigt snabb på att nafsa till. Tre gånger hann han med att bita till...  Ja, ja, det gick bra ändå och jag måste säga att jag är imponerad att han faktiskt går så bra för att vara så ung och så lite riden. Idag blev det travpremiär också även det gick utan missöden.

Vi tog ytterligare en sväng när de vikt av hemåt och det gick finfint. Jag hann med att plocka lite svamp också så dem ska jag fixa imorgon.

Ha det gott, snart dags för mig att cykla till jobbet igen.

Min sommar i bilder


Oändligt långa vägar *s*


Och långt där borta kommer mittersta på hästen.

Det skulle vara kul att veta hur många mil man traskat omkring på Pitholmsheden denna sommar!

Nu är det bara två veckor kvar till dess Pärlan flyttar och även om det ska bli skönt att få mer tid för annat så är det allt lite vemodigt också!

Torsdag igen då

och eftersom jag jobbar kväll och haft hästen idag så har jag inte hunnit städa nått alls.

Ja, ja - jobbdag även imorgon och hästen efter det! Trots att det varit jätteskoj med häst i sommar så ska det bli skönt när det är över. Speciellt eftersom jag trots allt jobbat ganska mycket.

Nu är det snart dags att dra till jobbet - näst sista jobbveckan innan det återgår til det vanliga igen!

RSS 2.0