Ny vecka!

Har jobbat idag och sedan har det ju varit stallet som vanligt på måndagar. Fint väder, men jag har varit inne hela dagen.

Igår var det också fint, men då var vi först på EFS där äldsta sjäng och sedan passade jag på att hälsa på min faster medan äldsta hade fotbollsträning och vips så var helgen över!

Nu mat och sova så jag orkar jobba imorgon

Ha det gott

Vår brevlåda är dödPlogbilen har dödat den :-(

Köttfärssås och spagetthi och baletti!

Jobb, städa, fixa middag som rubriken förtälger köttfärssås och spagetthi och sedan snabbt iväg på balett med lillan.


Efter baletten - utan sina skor och knuten sitter inte uppe på huvudet som den gjorde innan, men det var roligt att börja om igen tyckte hon!

Varit på bio

Ja, jag har ju privilegier i mitt jobb så idag har jag sett Black Swan :-)  ingen film jag tycker passar att visa för vårt klientel, filmen var inte helt i min smak, men historien var bra, skådespeleriet var bra, men historien passar inte riktigt mig.

Ändå är det film jag rekommenderar er att se!

Då var det onsdag då!

Snart dags att dra med ungarna till skolan och själv åka och jobba lite . ska blir roligt eftersom det nästan är två månader sedan jag var där sist. Tänk om man fick jobba tre dagar i veckan på stället det skulle vara guld!

Annars är det Musikhögskolan ikväll med de två stora, imorgon jobb, städning och Musikhögskolan med lillan då baletten äntligen börjar om!

Dags att rusa!

Vackert och semlor


Takdropp och fågelkvitter även om man fick örstyng av vinden! Ljust betydligt längre på dagarna är det iallafall!


Kvällen semlor :-) 


Blåsigt, men halvsoligt!

Dagen har rusat fram utan att jag fått speciellt mycket gjort - en hel del jobbansökningar har jag skickat iväg och så har jag fyllt i allt till arbetsförmedlingen och ska dit på fredag och skriva in mig tänkte jag. Någon gång ska man väl lyckas få jobb via dem :-)


Batteriet till kameran är på laddning så det blir inga nya bilder just numen tänkte att jag skulle bjuda på denna - snart är det dags att sätta årets frön! Chili & tomater blir det absolut även i år!  Inte för att jag egentligen behöver chili detta år eftersom jag har en del i frysen, men de är så lättodlade !

Ha en trevlig fettisdag - fler bilder kommer senare!

Takdropp och semmelbak


Solen skiner och det droppar från taket!  Den där klass 2 varningen, blev det inget av om inte 1 cm snö räknas ;-)Semlor ska det naturligtvis bli en dag som denna, eftersom majoriteten i familjen inte äter mandelmassa - så blir det till att baka egna!

Var är ovädret?

Klass 2 varning har det varit ett tag, men än så har det inte kommit någon snö alls, det har blåst - visst, men det blåste mer igår än vad det gjort idag. Jag är gärna utan snöstorm, men börjar bli lite fundersam på dessa varningar när det gäller "vanligt" väder. Visst måste man ta det mer försiktigt efter vägarna, men det borde ju vara självklart när det är halkigt eller snörök o.s.v.

En innadag oavsett har det varit och jag har fått undan en del här hemma, snart är det dags att klä på sig och gå på fotbollsmöte!

Ha en trevlig söndag!

fast det behöver inte vara det!

Fint i februari alltså! Idag har det varit nollgradigt och blåst - det har blåst ganska ordentligt! När träden på vår gård vajar, då blåser det ganska mycket. Vi bor tursamt nog på en tomt där det sällan blåser!

Det är vi mycket tacksamma för, men som sagt idag så blåser det, nu väntar vi bara på att det ska börja snöa också - lite roligt måste man ju ha, man kan ju inte ha soligt och vackert flera dagar i rad, speciellt inte i februari!

Ja, det kan vara fint i februari


Det ser verkligen härligt ut och en sådan här dag längtar man upp i slalombacken, eller hur var det nu?! Nej, jag åker varken utförs eller slättförs! Fast med tanke på att jag faktiskt stod på skridskor förra helgen och tog mig en tur i barnbacken på Valls förra säsongen så borde det inte vara omöjligt! 

Jag önskar att jag inte var frusen och att jag hade ett par pjäxor som jag kunde ha utan att dö om fötterna ;-)  sedan önskar jag att jag kunde åka också för det kan jag inte och jag önskar att jag fixade liften.

Enklast är nog att strunta i det hela ;-)

Vacker trots allt!


RetarDex och Tampons for free


Jag är ju med i Tampons for Free och deras bloggnätverk SheSocial, men har denna gång bara fått hem en ask tamponger. Något VIP-paket har inte dykt upp :-(  och jag har inte heller lyckats vinna något paket från omgångens sponsor RetarDex

Just nu har du chansen att få en munspray från RetarDex på deras Facebooksida - den möjligheten har jag iallafall tagit!steps_3-4-.jpg
Vill även du ha tamponger hem till dig - helt gratis?
1. Gå in på www.tamponsforfree.se och registrera dig
2. Tampongerna skickas hem till dig
3. Samtidigt som du får hem tampongerna får du även ett nyhetsbrev som länkar dig vidare till Kampanjutvärderingen som består av max 10 frågor. Svarar du på dessa frågor garanteras du även nästa utskick av tamponger - helt gratis.

Det är viktigt för oss och våra samarbetspartners att reklamen du får är relevant och intressant för dig. Det är av den anledningen som vill vi lära känna dig och veta vad du tycker om reklamen och erbjudandena du får.

Ha en trevlig alla hjärtans dag!


Dagen till ära köpte jag gelehallon på Dollarstore :-) i övrigt firar vi med fruktsallad i kväll


Det går åt en del frukt här under veckorna - detta är en del av den förväntade åtgången (finns 2 kg äpplen till i kylen)

Skridskoåkning!


Lillan och min pappa på hal is...


Även jag knöt på mig mina gamla fina skridskor - de behöver slipas....  men jag var enligt lillan bäst av oss tre på att åka.  Det är ju bara 20 år sedan sist även om både jag och dessa skridskor har många timmars skrinnande bakom oss.

Måndag igen!

Dagarna rusar förbi och jag är inte riktigt i form! Orkar inte ta tag i saker och ting helt enkelt utan är bara så där fruktansvärt utmattad!

Det går säkert över det med. Idag massa måsten och full rulle till 18.00 sedan vila :-)

Ha det gott

Är det chokladkexchoklad eller?!Oavsett vad de nu borde heta så var de riktigt goda!
Jag röstar på Kexchokladchoklad!

Mitt vita vinterland!

Fortfarande vinter alltså!  Idag liksom igår låg temperaturen ovanför -20 så då får man väl vara glad för det iallafall.Vackert är det :-)


Mycket snö är det också :-)

Förvisad till källaren...

Maken har inte slagit igång nätverket idag så ska jag ha tillgång till internet så måste jag sitta på företagsdatorn. Det går ju det med iofs.

Ha en bra dag!

Operation silverbestick!


Efter helgens middag med silverbestick kom jag till skott med att rengöra alla mina silverbestick!
Jag och syrran fick ett halft dussin bestick var när vi var små och jag har använt mina en hel del - hon har inte använt sina.... här om året fick jag hennes i julklapp så nu har jag ett dussin av dessa. De som använts flitigt har naturligtvis inte blivit så eländiga, men en del av besticken såg helt eländiga ut.
Tyvärr missade jag att ta kort på de västa, men här kommer några innan rengöring!


De övre är av de använda besticken ;-)
En del av teskedarna var helt blå.

Efter


Egopic -35C


Solen skiner och mitt hår är vitt! Kläderna håller kylan ute bra. Fick byta ut gneismössan mot en i skin och teddy istället dock, var ute i ca 25 minuter iallafall och skottade upp snö runt friggebodan. Överkomlig temperatur och väldigt vackert!

-29 och sjunkandeVilken underbart vacker (men kylslagen) dag det varit idag! Nu är det -29 och temperaturen sjunker. Klart väder.

Jag och kylan är inte bästa vänner, men det är storslaget vackert!

Vi är på gång!

Operation veckostädning drar sakta men säkert framåt!

Badrum och toalett är klara. Diskmaskinen är tömd och jag har kommit igång i köket.

Mitt väggskåp i köket är städat detsamma gäller vårt kylskåp och skafferi


Inventering är också gjord så jag vet vad som måste inhandlas närmaste tiden.

Nu går jag vidare i köksregionen med skåpluckor och köksbänkar och dammtorkning innan det är dags att äta lunch!


Torsdagsstädning!

Nu är det första riktiga torsdagsstädningen för iår!  Känns som om det kommer att ta tid, men det må vara hänt!

Lillan är hemma från skolan fortfarande, tror att hostan börjat ge med sig, men hostan gillar inte kyla och idag står termometern på -21. Vackert är det ute alltså!

Nu ska jag ta och göra klart i badrummet innan jag ska äta frukost för att orka dagens bestyr!*Februarivinster

*Steltonkanna
*Träningstop
*Nalle från Kramdjursbutiken
*Sjal från PoP
*T-shirt
*SPA-kit från Hermione
*Cupcakeformar
*Bemötandeproffs av Liv Larsson
*Olivias Tree House LEGO
*Tvål från Lollopard
*Dregglis
*Nya äventyr i sjumilaskogen
*"50 sätt att träffa den rätte"
*Max Factors Dramatic Volume, Curved Brush Volume & Curl Brush samt Waterproof Volume
*Biljetter till a tribute till BRUCE SPRINGSTEEN
*Presentkort 300:- erikasgarderob.se & runns.se
*Broddverktyg
*Lego Friends Veterinärstation

Sensual Balans


Jag är ju med i Tampons for Free och deras bloggnätverk SheSocial och fick ett paket för ett par veckor sedan.
Innehållet som synes var förutom tampongerna en tub Sensual Balans gel.steps_3-4-.jpg
Vill även du ha tamponger hem till dig - helt gratis?
1. Gå in på www.tamponsforfree.se och registrera dig
2. Tampongerna skickas hem till dig
3. Samtidigt som du får hem tampongerna får du även ett nyhetsbrev som länkar dig vidare till Kampanjutvärderingen som består av max 10 frågor. Svarar du på dessa frågor garanteras du även nästa utskick av tamponger - helt gratis.

Det är viktigt för oss och våra samarbetspartners att reklamen du får är relevant och intressant för dig. Det är av den anledningen som vill vi lära känna dig och veta vad du tycker om reklamen och erbjudandena du får.

RSS 2.0