Veckan första (och enda) helt lediga dag!

Det blir en del jobb just nu och jag har ändå tackat nej till två pass denna vecka. Ibland måste det bli så för jag kan inte jobba varje dag eller två pass varje dag heller.

Känner att jag försummar bloggandet och tävlandet rätt rejält, men det finns inte så mycket ork eller tid till den biten för tillfället så då får det stå tillbaka.  Nu ska lillan till skolan och jag ska passa på att åka in till stan och handla lite så jag slipper imorgon - det börjar eka i frysen igen och det skulle vara skönt att få bunkra upp så att det finns alla basvaror för hela sommaren så att man kan slippa den handlingen iallafall.

Ha en bra onsdag!

Jobbarhelg!

Ja, jag jobbar ju journätter i helgen - en avverkad och två kvar! Förra natten blev extra lång eftersom jag började tidigare - snart är det dock dags att sätta sig på cykeln för att inta arbetet ytterligare en natt!  Jobbar nästa helg också som det ser ut - skönt tat det blir lite mer uppbokat i juni.  Imorgon efter jobbet funderar jag på att köpa bröd på vägen hem för att få morsdagsfrukost :-)  hoppas att de andra håller med!

Ha en trevlig lördagkväll - för min del blir det nog mello!

Städdag igen då!

Men i ärlighetens namn har det inte blivit SÅ mycket gjort idag - tvättmaskinen har fått arbeta och jag har varit behjälplig för min syster också - det är väl som allt!

Nu är det klart med introduktioner och arbetspass under sommarmånaderna och det känns som att det kan bli ganska bra - lagom mycket jobb och ändå tillräckligt för att få in några kronor. Juni är ganska tomt så här långt, men samtidigt så är det så mycket annat som ska hinnas med också - examen, konserter, konfirmation, PSG o.s.v.

Nu dags att ta in sista omgången tvätt från linan och titta till växterna i växthuset innan det är dags att hopppa i säng inför morgonens arbete. För imorgon är det mestadels arbete som gäller, skönt tat inte börja förrän 9 iallafall! Hinner vara hemma 2,5 h efter jobbet innan det är dags att gå på nästa jobbpass :-)  Ha en bra fredag också!

Idag börjar arbetsveckan!

Mjukstart med ett pass idag och ledig imorgon :-) eller ledig och ledig - det ska ju städas och så här hemma.

Fredag jobbar jag dag och sedan journätter hela helgen - så det blir 5 arbetspass denna vecka!!

Lillan hostar mer igen och har hållig mig och sig vaken nästan hela natten så hon är hemma idag tillsammans med maken - pappa är ju också här så det går ingen nöd på henne iallafall.

Jag hann med att baka bullar igår också inför stundande sommar, ska försöka hinna med lite till närmaste veckorna så att det finns även om inte jag är hemma!

Ha en bra onsdag!

Jaha....

då har snart BÅDE måndag och tisdag passerat! 

Idag har jag iallafall hunnit med att köra en omgång tvätt som jag hoppas ska torka ute i det okej vädret. Växlande molnighet...  men det regnar iallafall inte


Gräset skulle behöva klippas här hemma och det är svårt att inse att det 6 mil bort såg ut så här i söndags


6 mil!  Inte ens norrut utan SV !


Många av tulpanerna har blommat över, men denna är igång nu och några till är på gång


Kabelekan blommar  även den - trots den hårdhänta behandlingen som den utsatts för när vi grävde om "bäcken"

Vitlöken växer och frodas och kanske blir det mer än 2-3 klyftor i dem i år så att vi kan äta iallafall några och inte måste spara alla för plantering!


Ny vecka

och jag är riktigt usel på att blogga :-(  nu ska jag och lillan gå ut och se om vi kan göra lite nytta här hemma - hon är hemma idag eftersom vi varit på VC för att kolla vad som är galet med henne - de hittade inget... jag gissar på begynnande lunginflammation... 

Blir det inte bättre får vi väl söka igen.


Nu dags att åka till jobb

Uppdatering kommer förhoppningsvis imorgon eftermiddag!

Sov så gott!


Ja, just det....

Blev jobb efter introduktionen imorgon så jag jobbar hela dagen alltså!  Förmodligen även på fredag, men jag har inte bestämt än om jag ska ta fredagen eller inte. Ja, det är ju så det är att vara jag....  förmodligen tar jag fredagpasset också - det är ju trots allt timmar som ger lön och pengar vill jag ju ha!

Så in i döden trött

trots att jag sover bra (och länge) på nätterna. Känner mig som om jag går omkring som en Zoombie, men det ordnar väl upp sig snart också, snart långledigt för barnen och då ska jag försöka hitta på nått roligt med dem iallafall

Ha en bra dag!

Städdag!

och nej ,jag är inte precis upplagd för det heller!

Tar en kopp kaffe innan det är dags att dra igång på allvar - känns som om det blir en dag där jag ska vara effektiv. Ju snabbare jag drar igång desto mer hinner jag ju med innan jag däckar och just nu är det rätt mycket som måste göras så det är väl bara att sätta igång på en gång!

Ha en trevlig torsdag!


Bic Soleil och Tampons for free


Jag är ju med i Tampons for Free och deras bloggnätverk SheSocial, denna gång sker samarbetet med Bic Soleil
I månadens vanliga utskick fanns:
En ask tamponger

En Bella rakhyvel från Bic Soleil
Bic Soleil Bella är en 4-bladsrakyhyvel som är speciellt framtagen för att passa en kvinnas rakningsbehov.

I VIP-paketet fanns en burk rakgel & en förpackning med 3 rakhyvlar :-)
steps_3-4-.jpg
Vill även du ha tamponger hem till dig - helt gratis?
1. Gå in på www.tamponsforfree.se och registrera dig
2. Tampongerna skickas hem till dig
3. Samtidigt som du får hem tampongerna får du även ett nyhetsbrev som länkar dig vidare till Kampanjutvärderingen som består av max 10 frågor. Svarar du på dessa frågor garanteras du även nästa utskick av tamponger - helt gratis.

Det är viktigt för oss och våra samarbetspartners att reklamen du får är relevant och intressant för dig. Det är av den anledningen som vill vi lära känna dig och veta vad du tycker om reklamen och erbjudandena du får.

Oj, det blev visst onsdag!

Solsken även idag och lillan är cyklad med till skolan. Nu snart dags för frukost oc planering för veckohandlingen som jag tänkt göra bort idag.

Återkommer

Måndag


I helgen har det snöat - iallafall fram till igår morse - det märks dock inte på vår gård...Hos många av grannarna ligger snön fortfarande och täcker hela gräsmattan.

Det mest positiva med snöandet är doch att det blev en hel del fåglar som sökte sig till oss.
Tror det blev drygt 15 arter som hälsade på!

Dammrenoveringen är klar och det blev riktigt bra!

Jodå, jag lever

Helgen (och vlaborgs) har spenderats utomhus med diverse arbeten. Jobbar resten av veckan - även idag - mot planderade fredagen så det är lite knapert med tid till bloggande och tävlande. Bärjar ramla in lite arbetspass under juni(2) och juli(5) - augusti är redan fullt i stort sett. Nu väntar jag bara på hur det blir på dagcentret i juni & juli - hoppas få en del där då, men det är ju svårt att veta än.

Nu ska jag börja jobba lite här hemma innan det är dags att hämta största för vidare transport till ett annat ställe än det hon är på nu.

Majvinster

Ny månad och nya vinster

*Hemligt plagg från MyKidoo
*Mother & Child hudvårdspaketet från c/o GERD
*Hemligt paket från Galaxa
*Yogabyxor Me&I
Signerad skiva och silversmycke med sko från Galaxa
*VLCD-kit
*Presentkort 500:- Ipinium
*Kalaspaket Barnkalaset
*Tvättnötter, m.m.
*Tjuganlott
*Midnatt i Paris
*Nivea kit med duschcreme,läppcerat
*Tårta
*Jag väntar under mossan
*Personlig barnbok
*Sollotion från Aco
*Smörgåstårta från Bryggan
*1 st påse Gifflar Choko
*Juice

RSS 2.0