Tisdag - det är också en dag

Höstlov och alla ungar hemma - inte en möjlighet tat ens försöka göra nått skolarbete. Ids inte göra nått alls om jag ska vara ärlig.

Har kastat in några tävlingsbidrag så här i slutet av månaden, men det har vatit dött med vister den senaste tiden tyvärr.

Bloggandet är inte heller roligt för tillfället vilket är beklagligt för jag brukar tycka att det är ganska trevligt!

Kyrkobesök och patronsöndag

Idag har jag varit på familjemässa - ja hela familjen har varit där. De två äldsta odjuren sjunger i kyrkokören och den äldre av dem både spelade upp en liten dramatisering, läste vers och läste förbön (hon började kören för bara ett par veckor sedan).  Det var en trevlig mässa och nattvarden intogs av båda mina stora tjejer - undertecknad har aldrig tagit nattvarden eftersom jag valt att inte konfirmera min tro.

Efter kyrkobesöken  (som avslutades med fika) hann vi ner en tur till ICA (där det var gratis fiskedamm)  eftersom det är Patronsöndag idag. Några fler butiker orkade vi inte att besöka idag. Nu står middagen på spisen eftersom vi ska äta middag tidigt och sen mysa i soffan hela familjen.

Igår var det tisdag

och det är inte tisdag mer utan onsdag. Allt rullar på som vanligt, men jag är himla less och trött och blää, kanske skriver jag mer i veckan kanske inte

Torsdag!

Det trodde ni inte *s*

men det kommer ett blogginlägg även idag.


Jag gjorde klart den andra straffuppgiften imorse och den är inskickad. Nu ska jag leta litteratur till de kurser vi har nu.


Skäms

skulle ju ha uppdaterat igår....

Men jag är bara så less

Alla små "krämpor"  är störande - huvudvärk(den kan jag leva med om det bara är den - den har jag haft i många år nu), ledvärk, illamående, feber till och från och så den där enorma tröttheten.
Men frisk är jag - har suveräna värden på precis allt - för precis allt är kollat! Till på köpen njurfunktionen varför den nu skulle vara dålig?!

Sen allt skolarbete och svårigheter att få tag på litteratur (eftersom det finns 3 ex av en bok i hela Sverige -  och det går inte att köpa och det är 200 elever som ska ha den samtidigt).

Det är tur att jag har friska barn och en man som kan sköta om allt annat runt ikring - just nu är jag bara så less.


Praktikplatser finns knappast några (och jag är i prioritetsgrupp 2 tillsammans med 4 andra om samma platser - i grupp ett finns turligt nog bara 1), det enda jag egentligen orkar är att sova *s*Tisdag det är också en dag

Kommer mer senare *s*

Uppdatering onsdagens vedermödor

Det har inte gått så bra ser det ut som, men jag har faktiskt lyckats rensa ur alla överskåp som jag har i köket och det är inte så illa. Det bästa är att jag faktiskt rensat bort en hel del också och faktiskt fått in det som ska vara kvar på sina platser. Visst det syns fortfarande att jag hållit på i köket, men det börjar se bättre ut.
Med lite tur så kommer både skoluppgifterna och  köksskåp bli klara i veckan.

Att göra i köket
Plocka ur köksskåp
Torka köksskåp utvändigt
Torka köksskåp invändigt
Torka diskmaskinen
Städa spisen

Rensa bort "onödiga" prylar som aldrig används
Rengöra ugnen
Rengöra och rensa ur kylskåp
Rengöra och städa skafferiet
Städa kökslådor
Rengöra diskbänken ordentligt
Rengöra köksmaskiner
Rengöra fläkten
Torka golv och taklister
Putsa fönster
Byta gardiner

Duscha blommorna

Inte en tisdag, men det var tisdag igår ;-)

Jo, igår blev det inte av att jag skrev trots att det var tisdag.

I veckan skulle jag ha varit nere i Umeå för att vi har innevecka - nu blev det inte så för att jag mått taskigt, är väl inte riktigt kry än heller.
Så nu sitter jag med straffuppgifter som måste göras för att jag stannat hemma. Det ska nog gå bra det trots allt.

Jag har börjat med ett expriment idag - jag har tänkt ta tid på saker jag gör här hemma för att se hur mycket tid som verkligen går till städning (när jag nu städar) och imorse torkade jag skåpdörrar i köket (samt kylskåpsdörren, diskmaskinen och utsidan av spisen. Det tog 15 minuter (och då gjorde jag inte vitrindörrarna). Detta är nått jag borde göra dagligen för att det blir fläckar direkt, men som det är nu så gör jag det iallafall ett par gånger i veckan - så helt igengrodda är de ju inte.

Men nu är det ju höst och jag behöver pausa från skolarbetet ibland och då kan till och med städning vara lockande!  Så jag har beslutat mig för att jag i veckan ska dra igång en riktig storstädning.

Först på tur står köket - och det är mycket som ska göras (lite har jag redan hunnit med, men ändå!

Att göra i köket
Plocka ur köksskåp
Torka köksskåp utvändigt
Torka köksskåp invändigt
Torka diskmaskinen
Städa spisen

Rensa bort "onödiga" prylar som aldrig används
Rengöra ugnen
Rengöra och rensa ur kylskåp
Rengöra och städa skafferiet
Städa kökslådor
Rengöra diskbänken ordentligt
Rengöra köksmaskiner
Rengöra fläkten
Torka golv och taklister
Putsa fönster
Byta gardiner

Duscha blommorna


Det är ju ett helt dagsverke *s*

Lite fränt

image87


Tisdag - det är också en dag :-)

Tisdag igen - och det verkar som om tisdagar är de dagar jag verkligen kommer mig för att skriva här.

Egentligen så är det inte mycket som hänt - jag hänger en del på

och det rullar på ganska bra med besök, vill gärna ha några fler under mig dock :-) 

RSS 2.0