Jobb.nu

Dags att åka till jobbet. Nytt schema i veckan och jag hoppas att det kommer fungera bra :-)

Ha en bra dag!

Mycket att göra

Tvätta, hänga tvätt och så göra ett par tårtor och smörgåstårtor - har försökt hinna med lite trädgårdsarbete också - vilket mest innefattat att ta livet av liljebaggar!  Jag har aldrig sett en enda före ifjol - då de helt plötsligt åt upp mina liljor!  Nu går jag på jakt redan nu och har avlivat en så där 15-20 stycken på det ohumana sättet - klippa av på mitten med sekatören!
 
Ha en bra dag

Taxi

Dags att dra på sig taxiuniformen och köra dagens första körning. Mittersta ska till stallet eftersom hon ska förbereda ponnyn inför dagens klubbhoppning!

Smartson Purina Gourmet

 
Traxxas tar en smak
 
Men tyckte inte att det var någon höjdare...
 
Luktade inte lika illa som det brukar göra med blöt kattmat, men det var ingen höjdare tyckte katten - som i vanliga fall inte är så kräsen med vad han äter!
 
Betyg 2 av 5 får den från oss!

Tweet, tweet

Trots att jag saknar smartphone så har jag börjat twittra lite - lite som omväxling - och långa inlägg är jag ju inte så flitig på att skriva :-) _Mammamuh_ heter jag i alla fall

Det är vår!

 
Påskliljorna blommar
 
och det gör även tulpaner :-)
 
 

De är helt tomma!

Tvättkorgarna alltså!  Inte för att lyckan vara länge - det är nog kläder i alla om bara 5 minuter, men just nu är de tomma :-)

Tårta!

 
Lördagsfika :-)

Skellefteå AIK

 
 
Äntligen kom guldet!

Helg!

Det är det för min del eftersom jag alltid är ledig fredagar - kommer bli annorlunda senare då jag ska sluta jobba torsdagar också. Det är så det ska vara jobba 3 dagar och vara ledig 4!
 
SAIK tog SM-guld och det är jag glad för.

Regn och rusk

efter många dagar med fint väder har vi absolut blivit bortskämda! Idag är det mulet och grått och riktigt hurvigt. Snart dags att ta bilen och åka till jobbet i alla fall och hoppas att det är idel solsken :-)
 
I kväll blir det en löprunda med bättre byxor *s*
 
Ha en toppendag!

Aprilvinster

*Startplats i Vårruset
*Överraskningspaket (filmtema)
*Lugn & Ro kit
*Sittvagnsfilt
*Örhängen
*Edet Torky
Ryggsäck Friskis & Svettis
*Mössa

Mera träning

3,4 km idag 30 minuter - - blev inte samma runda som igår för att bragkedjan i byxorna åkte ner hela tiden så jag blev bara irriterad. I morgon blir det andra byxor - det är ett som är säkert.

Träning!

Ja, jag ska ju springa(?) Vårruset i Luleå 3 juni - så då måste jag ju träna!
En gammal kärring som jag ska inte ta sig an sådant utan att träna först - då kan det gå illa.
Sagt och gjort jag har hittat en runda som är ganska precis 5 km lång och provgick den i dag - bara för att få en referenstid - det hela gick på 45 minuter. Ska bli roligt att se om det gör någon skillnad när jag börjar springa några meter här och där - för löpkondition har jag noll och ingen!
 
Målet - att komma ner till 6 minuter/ km - det ska väl vara möjligt!

Önskelista 2013

Eftersom folk börjat fundera på vad jag önskar mig när jag når den aktningsvärda åldern tant senare i vår så är det väl likest (lika bra - för er som inte pratar pitemål) att jag skriver en önskelista.
 
Julmust/Påskmust
Kaffe - hela bönor helst
Flytande tvål (Gunry)
Värmeljus (ja, IKEAS går bra)
Muffinsformar & Bullformar (i papper)
Duschcreme (Dove, Nivea)
Torkypapper

Vetemjöl, strösocker, vaniljsocker, bakpulver, pärlsocker, torrjäst, saffran, kakao, Special K- flingor, tacosås, tacokrydda, makaroner (Kungsörnens ideal), spagetti (Barilla eller Kungsörnen)
 
Godis: Vimto, Black Jacks, Wham, Cadbury's Choclate Eclairs

 

 

Städdag!

Fast idag är den stora skillnaden att jag ska på utbildning som börjar redan 9.30 - så jag hinner inte med så mycket idag, men så blir det ibland!
 
Ha det gott!

Full frys

När jag kom hem igår så var frysen full med Polarbröd - tack för det :-)

Nu slipper jag bara eller köpa bröd på ett tag!

Löjliga familjen goes Storklinta

Blev en tur till Storklinta igår för hela familjen - inte någon trängsel i backarna....
 
 
Knappliften stod still p.g.a. nått fel en lång stund - annars var det okej - stortjejerna åkte slalom och lillan åkta längdskidor (även i knappliften!)  och hann ett åk med mitterstas slalomutrustning just när knappliften la av :-(
 
Tyvärr är det oklart om anläggningen är igång nästa säsong!

Luleåtripp!

En massa pengar försvann :-(
 
Alla tre barn behövde nya skor - turligt nog hittade vi skor som de kunde tänka sig på ICA Maxi så det blev inte så dyrt som det kunnat bli.
 
Jag hittade inga nya skor dock :-(  måste verkligen försöka hitta några som är sköna och som jag tycker är snygga!
 
Annars var vi in på Hööks där det gick en del pengar, men dock inte mina!
 
Vädret är bra, men det är ingen värme så snösmältningen går tungt!

Äntligen fredag

Idag har jag tvättat och handlat och klippt pappa - det är allt - inte ens bloggtävlingar har jag lagt in - trött och slut fortfarande.
Imorgon blir det kanske en tur till Luleå och på söndag Storklinta - det hoppas jag i alla fall!
 
Ha en bra kväll!

Tung dag!

Idag var det begravning för mina kusiners pappa, min mosters man. En oväntad händelse att han gick bort. Det var min första borgerliga begravning och trots att vi inte stod varandra speciellt nära så var det väldigt ledsamt.
Jag brukar finna begravningar rofyllda och det ger mig ett lugn - denna gång var det inte så. Om det var avsaknaden av det bekanta, de kristna orden, psalmerna, kyrkorummet eller något annat vet jag inte. Begravningen var personlig, det var en fin begravningsakt men jobbig, inte bara för min moster och mina kusiner utan även för så många andra. 
 
Jag själv vet redan hur jag vill ha det - jag ska kremeras och inte ha någon gravplats en minnesgudstjänst i kyrkan och så får det vara bra med det!
 
En tung dag, men även en fin dag!

Ibland är man för nyfiken för sitt eget bästa

 
Kanske inte det smartaste idén katten haft - men det var intressant i alla fall.....

Tänt var det här

Min fina grön OLWgrill började brinna igår - all färg och alla trädetaljer är borta!

Annandagpåsk!

Jag håller på att göra mig klar för dagens jobb - 10h blir det idag och det är inte så tokigt.
 
Kollar upp recept på pinnbröd - för idag ska det bli korvgrillning och pinnbrödsbakning hade jag tänkt. Till min stora lycka har Familjens Hus öppet i veckan också så då blir det nog någon tur dit med jobbet!
 
Ha en toppendag - och glöm inte att det är första april!

BSTL

BSTL betyder Balls Stuck to Leg - förkortningen sprider sig som någon slags mantra över hela FB just nu - de som skriver det TROR att det betyder Bucklan Ska Till Luleå  - så galet det kan bli....

RSS 2.0