Jo, jag lever faktiskt

Även om det kanske inte är helt uppenbart i och med att bloggen i stort sett är död! Det är rätt så körigt på jobbet och så är det ju en del som ska fixas här hemma inför julen. I helgen har jag hunnit med att börja julbaka, fixa småsaker till nya familjemedlemmen som kommer 22/12 och fixa klart till adventskalendrarna! Känns som om jag är i fas med allt så här långt - ja, bakningen hade jag inte tänkt börja med än, men vad 17 - jag hade ju tid i helgen och ork så då var det ju bara att köra på - det blir ju ändå en hel del sorter kvar att baka så det var nog bra att jag hann börja nu!
 
 

*Novembervinster

*Ryggsäck
*Penna
*Bondgård i tyg
*Wunderbaum
*Sele, spårlina samt  rosa reflexväst
*50:- Matric
*50:- Mutti

Jag nästan skäms!

Jo, igen.... för det finns nästan ingen ork att ta tag i bloggandet igen och det är väl trist.
 
Det mesta rullar på, har så smått börjar planera inför julen - jo, det är ju en del att göra och så kommer det en ny liten krabat till hushållet just innan jul.

Det var planerat att bli så, men nu efter att vi inta har Traxxas kvar hos oss längre så känns det faktiskt skönt tat det blir av.

Fortfarande har vi höst här uppe i norr, jobbet fungerar och familjen lever.
 
Tävlandet går dåligt - eller tävlandet går väl inte dåligt - det är vinnandet som är uselt, men nu hoppas jag på dessa sista månader detta år så att det blir något att lägga under julgranen!
 
Ha en trevlig lördag!
 
 

RSS 2.0