Tisdag!

Eftersom jag jobbat hela helgen och igår så har jag inte hunnit med att skriva.

Dagarna rullar på iallafall och det fortsätter att snöa - således kan jag inte cykla till jobbet och det börjar kännas ganska trist.

Ungarna har lov denna vecka och det hade ju varit kul om det iallafall hade varit bra väder för ders skull.

Äldsta fick besked från musikklassen igår att hon var reserv. Trist eftersom jag verkligen hoppades att hon skulle komma in. Nu väntar ytterligare ett par veckors väntan på att veta om hon får gå musikklass eller blir kvar här i byn.  Tur att hon har Galtis att se fram emot iallafall - då kanske tiden går lite snabbare.

Inga paket har dykt upp ännu, men antalet väntade paket ökar för varje dag som går.
Buzzador måste ha fått fnatt för nu får jag erbjudanden om kampanjer hela tiden. Har fått 5 stycken på bara några veckor! Nu väntar jag på att få veta om jag kommer med på en kampanj med kattmat!

Ha en bra dag - jag ska fixa middagen för ikväll och försöka lista ut någon lunch - naturligtvis måste jag skotta snö också! Idag blir det att ta bussen till jobbet iallafall.


Kommentarer
Postat av: Monica

Tråkigt att inte din äldsta kom med på en gång, men reserv är ju inte fy skam! Håller tummarna att hon kommer med i slutändan!!

2010-03-02 @ 11:32:50
Postat av: ScrapLinda

Hihihi, ja jag väntar också på paket från Buzzador.... fast bara två. Hoppas du får dina idag!Tack för att du vill vara med i min påskswap, mer info kommer senare./Mvh ScrapLinda

2010-03-03 @ 11:31:34
URL: http://scraplinda.blogspot.com
Postat av: Tant Ulrika

Tassar förbi o tipsar dig som redan tävlar/ har tävlat hos mig att jag nu dratt i gång en riktig kalastävling..http://uj76.blogspot.com/2010/03/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart.html..bokstavligt talat ;)

2010-03-03 @ 22:28:45
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: jennyn

Hej, tittar förbi och lämnar ett avstamp om att jag varit här ♥Tipsar om en tävling på min blogg som kanske är något för er? http://jennyn.blogg.se/2010/march/tavlavinn-haklapp-med-arm.htmlKram Jenny ♥

2010-03-03 @ 23:25:18
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0