kommentarer från andra sidan planen


Idag har vi varit till Älvsbyn för matcher en i div 3 och en i div 2

Det bjöds på bra spel av våra tjejer i bägge matcherna.
Förlusten mot ÄIF i div2 matchen är inget att hänga upp sig på. De spelade kanonbra och ÖIF bjöd på ett hårt motstånd, betydligt hårdare än vad man kan utläsa av resultatet.

Hörde lite gruff(väldigt lite och tyst) på vår sida mot domaren i den matchen.
Helt oacceptabelt, ungdomarna gör ett toppenjobb och de kan inte se allt som händer,  om bollar råkar nudda i en spelare innan den går ut t.ex.
Tänk på att det är lika ofta domslut går vår väg som det andra lagets.

Positiva omdömen av tränarna till tjejerna matcherna igenom, det tackar både tjejerna och vi, deras föräldrar för. Ledarna i andra lag är tyvärr inte likadana och det är rent beklämmande att se att glädjen över att spela fotboll inte syns i alla tjejers ögon.....

Hörde en kommentar om att det var då väldigt många föräldrar som följde vårt lag till match - och jag är benägen att hålla med - trots bortamatch så var vi överlägset fler supportrar än hemmalagens. För vårt lag är en stor familj och vi har en gemenskap över generationsgränserna.

Tack till alla supertjejer - om ni bara kunde se själva hur mycket ni utvecklats dessa år, bara närkamper är en fröjd att se - ni viker inte en tum och går på spelare ibland dubbet så stora som ni är!

Tack till alla föräldrar för en fin gemenskap på andra sidan planen och slutligen mången tack supertränarna - nu ska jag nämna alla :-) Ulrika, Kamilla, Sara, (måste ju ta damerna först)Stefan, Lasse och så Robban sist och inte minst.

Herr Jonsson håller på med ett digitalt fotoalbum med fotbollsbilder som beräknas vara klart i veckan. Där kommer bilder från cuper och matcher att finnas

image38

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0