Nu har vi snö - på riktigtJa, jag har skottat på morgonen ;-) som tur var så var det minusgrader. Nu närmar sig tempraturen 0  - så snön blir tyngre och med min tur som blir det väl blötsnö just innan de plogar och så hinnar det frysa på innan jag kommer hem och kan skotta bort plogkarmen.  Varför kan de inte ploga vår gata från andra hållet först - så vi slipper få all snö på vår sida?!  Om de nu kommer att ploga....Fågelbordet har snö på taket!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Ååh, så himla mysiga vinterbilder :)

2008-11-24 @ 16:33:47
URL: http://tiominuter.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Underbara vinter/snöbilder =DO du..Du var med o tävlade hos mig tidigare om presentkort hos MeLike..Tyvärr så blidde det ingen vinst då men nu har du chansen igen då jag startat upp en ny kulig tävling =) O mera kommer under veckans gång då jag har lite av en "julkalender"..nya tävlingar "varje dag" =Dhttp://uj76.blogspot.com/2008/ 11...rockefella.html

2008-11-25 @ 00:15:45
URL: http://u76.blogspot.com
Postat av: Gabrielle

Hej hej! Tänkte bara påminna om att det är sista dagen man kan tävla om Salinasbikinin, och idag kan du länka så många ggr du vill fram till midnattKram och lycka till efter midnatt drar jag en vinnare som presenteras på min blogg nån gång under morgondagen.

2008-11-25 @ 18:23:40
URL: http://metrobloggen.se/gabriellesgarderob

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0