Smaksatt vispgrädde från ArlaEn svensk klassiker i ny tappning. Nu finns smaksatt vispgrädde i butikernas mejerikylar. Lättvispad, krämig, i smakerna choklad och jordgubb. Smaksatt vispgrädde fungerar på samma sätt som vanlig vispgrädde och är ett utmärkt alternativ till glass, vaniljsås eller sylt. Den fungerar dessutom bra som bas i exempelvis parfait och mousse eller att avnjutas precis som den är.

Smaksatt vispgrädde är vanlig vispgrädde med två karaktäristiska smakvarianter. I chokladgrädden ingår 70 procentig choklad och i jordgubbsgrädden en annan klassisk smakbärare: jordgubbssylt. Chokladgrädden är helt slät medan jordgubbsgrädden innehåller små bitar av bär. Den smaksatta vispgrädden har en fetthalt på 27 procent och vispas lätt till önskad konsistens. Den är dessutom lika hållbar i uppvispad form som vanlig vispgrädde.

Just nu har du möjlighet att testa dessa produkter: 

till http://smartsontestpilot.se/arla-smaksatt-vispgradde/bli-testpilot/


Kommentarer
Postat av: Maritha

Hej!

Tittar bara in som nyfiken swappare till alla som är med. Det ska bli så roligt att få följa alla.

Kram

2010-11-12 @ 15:10:28
URL: http://marithasdagar.blogspot.com/
Postat av: Petra

Hej !

Kikar runt till alla som är med i Julswappen. Kanske blir du MIN eller jag DIN tomte? Spännande.

Ser fram emot att se vad som händer på allas bloggar.

Ha en bra dag !!

Kramar från Petra

2010-11-12 @ 16:09:56
URL: http://petras-place.blogspot.com/
Postat av: Sjukatanke

Hej! Vi är två stycken, en kille och en tjej, som nyligen startat vår nya sida Sjukatanke.se där vi samlar andras tankar för att fylla vardagen med leenden och glädje.Dessutom har vi en tävling varje vecka där vi väljer vår favorit, vinnarens pris blir att finnas högst upp på sidan i en hel vecka. Detsamma gäller den som fått flest "Gilla!" under veckan.Några exempel på tankar:

"Varför kommer alltid pizzor, som är runda, i fyrkantiga kartonger?""Vad jobbigt det skulle vara att ha ett så svårt att namn man måste googla för att se hur det stavas. Typ Katrin Zytom...erska? ..ärska? ..ierska?""Hur tusan kan tandkrämen vara randig när den trycks ut ur tuben? Jag förstår inte! Jag anser att detta är en mänsklig rättighet att få veta, för jag förutsätter att alla vill veta lika mycket som jag. Kanske världens största I-lands problem att lösa?"Fler tankar finns på http://sjukatanke.blogg.se/Vill du skicka in ditt bidrag direkt? Gå in på länken nedan!

http://sjukatanke.blogg.se/bidrag/2010/october/bidrag.html#commentHa en skön dag och kom ihåg att tänka fritt, är att tänka klart!Med vänliga hälsningar

Dennis och Anneli

2010-11-12 @ 18:27:10
URL: http://sjukatanke.blogg.se/
Postat av: Anonym

Choklad är aldrig fel. :P

2010-11-12 @ 22:19:23
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Nina

Ser du julkalendern? Vilken är/var då din favorit? Om jag får tillräckligt med många frågor till min dagens fråga. Så tänker jag göra något roligt av frågorna. Och det skulle verkligen betyda mycket för mig om du ville skriva din favorit/favoriter.DIREKTLÄNK: http://earthangel.blogg.se/2010/november/dagens-fraga-1.html#commentJag ursäktar mig om du inte gillar sådana kommentarer. Ha en bra dag!

2010-11-13 @ 13:10:22
Postat av: Camilla

Som de andra är även jag inne och kikar runt hos alla swappvänner.. Såå spännande det ska bli att se vem som är ens tomte.. Ha det så bra.

Kram Camilla

2010-11-13 @ 15:56:14
URL: http://www.millaotrissa.blogspot.com/
Postat av: Helena

Tittar runt hos alla julswappare för att säga Hej!Hälsningar Helena2010-11-15 @ 12:49:09
URL: http://www.franskaliljan.blogspot.com
Postat av: emelie

Haha vad roligt med smaksatt grädde! Men vet inte om jag skulle våga smaka det :p

2010-11-17 @ 14:17:28
URL: http://emeliefrolander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0