Kryssjakt!

Jag jagar kryss!  Dvs - jag jagar fågelarter att kryssa får i min kryssmall!

Jag har inte varit speciellt aktiv, men i veckan har det blivit en del observationer.
Rödstjärt, Ljungpipare och Gluttsnäppa.

Jag hoppas kunna få se iallafall 100 arter i år! Hittills har det bara blivit 35, men då saknas i stort sett alla simfåglar. Inga rovfåglar är med heller eller skogshöns, och de kommer det vet jag ju!

Kommentarer
Postat av: Annika - trebarnsmorsan med fyra ungar

Jag tycker också att ren provision borde uteslutas helt. Har jobbat så förut, innan jag började inom vården - och det var ingen hit. Sån press man hade på sig!

Nu kommer jag dock ha en fast grundlön på 17.000kr/mån, plus provision och bonussystem ovanpå det :) Så det känns faktiskt helt okej, med tanke på att jag "bara" kommer få sitta i telefonen ;)Fick en tanke nu... du... med tanke på din "presentationsbild". Spelar du wow? Har vi pratat om detta tidigare? :P

2011-05-04 @ 22:44:53
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Annika - trebarnsmorsan med fyra ungar

Aha, då är jag med :) Både jag och Conny spelar ju wow, men jag har ett break nu igen, då jag känner att tiden inte räcker till.

Men saken var att han fick för sig att du spelade i våran guild, haha. Efter lite eftersökningar så insåg han att så inte var fallet - du fanns ju inte ens på samma server (darkspear). Han måste ha blandat ihop dig med nån :)

2011-05-04 @ 23:19:15
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Chicmommy - mamma till Ajdin

sv: kul att du är med och tävlar om ett presentkort värde 1000:- inne på min blogg. Lycka till!Vad händer annars, vad ska ni hitta på idag då? :)

2011-05-05 @ 09:01:25
URL: http://chicmommy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0