Loppisjakten 2011

För tredje året i rad går ”Loppisjakten” av stapeln.
I år i en ny, flott kostym som består av - förutom ett nytt namn (f.d ”Rensa För Livet”), även sju tv-program som hade premiär måndagen den 17 oktober på Expressen webb-tv.
Varje måndag läggs ett nytt och spännande program ut.
Härliga och ärliga Ann Söderlund är programledare och hon har besökt en rad olika kändisar - bla Hannah Graaf, Sanna Lundell, Josefin Craaford, Pernilla Wahlgren och hennes svägerska Jessica, Katrin & Bingo, Cecilia Blankens, Emma Wiklund och bästisarna Sofia Wistam & Hannah Hedlund, som alla skänker fin-fina prylar som säljs på Loppi.se där alla intäkter oavkortat går till Childhood.Just nu gästbloggar Ann Loppi.se under Loppisjkakten.

Det kostar mellan 10 – 30 kronor att annonsera på Loppi.se – just nu skänks hela detta beloppet till Childhood.
För de saker man själv säljer så får man intäkterna själv – med andra ord - du gör en insats för såväl miljön, din egen plånbok samt Childhood!


Kommentarer
Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

- Hej! Vinnaren av färgade linser är presenterad på bloggen! :D Kika in och se vem som vann!Var gärna med i min nya tävling:

http://adaras.se/2011/october/vinn-en-vaggtextvaggdekor-fran-paxlux.html#commenteller passa på att vara med i denna som går ut i morgon(om du inte redan är med):

http://adaras.se/2011/october/vinn-valfri-vara-fran-evasunderklader.html#commentKram! <3

2011-10-20 @ 21:44:32
URL: http://adaras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0