Idag har det hänt saker.

Jag har planterat alla lökar som ska i jorden, både utomhus och hyacinter till jul! Jag har tagit in chiliplantorna i huset eftersom de ska få övervintra och ge frukt hela vintern hade jag tänkt. Växthuset har rensats på en hel del, men fortfarande får tomatplantorna stanna kvar och ge tomater! Samma med persiljan. Jag har tänkt låte den övervintra i sin kruka också, sedan är det snart dags att plocka upp de växter som ska övervintras inne i garaget. Pelargonerna ska jag övervintre inomhus som förra året, jag måste bara se till att ge dem lite mer vatten än ifjol.

Inomhus har jag hunnit rensa bland gardiner och dukar och faktiskt halverat antalet gardiner! Maken har putsat större delen av alla fönster och jag har fått upp gardiner i gamla vardagsrummet. Det börjar bli lite bättre här hemma iallafall.

Middagen är uppäten och jag har ställt in en omgång muffins i ugnen - det får väl bli fika imorgon om inte annat. Jag hade en påse med muffinsmix från USA som jag tänkte att jag skulle använda upp :-) 

Nu ska jag leta reda på nått recept på hur man kan tillvara ta chili!

Ha en trevlig lördag!

Kommentarer
Postat av: sanna och wilma

Hej!

Kika gärna in och anmäl dig i "dagens blogg tävling" på bloggen! :)direkt länk: http://tobelieve.devote.se/blogs/12496549/dagens-blogg-.htm#WriteCommentKRAM

2011-09-17 @ 21:25:42
URL: http://tobelieve.devote.se
Postat av: Ida [ f l a v o u r e d . b l o g g . s e ]

Hej!Just nu har jag igång en massa tävlingar. Bland annat i samarbete med Ziperall, Hair Of Lady Lee, Hope Design, E.l.f. Cosmetics osv. Kika in och se om någon tävling faller dig i smaken! :)

2011-09-18 @ 13:33:53
URL: http://flavoured.blogg.se/
Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

- Vinnaren av en personlig almanacka är presenterad på bloggen. Kika in och se vem som vann eller var med i min nya tävling där du kan vinna en valfri vara från uffessakerochting! :Dhttp://adaras.se/2011/september/vinn-en-valfri-vara-fran-uffessakerochting.html#comment

2011-09-18 @ 22:57:37
URL: http://adaras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0