Cyklo-F och Tampons for free

Samarbetspartner denna gång var Cyklo-F. Ett receptfritt blödningshämmande läkemedel som minskar dina mensblödningar. Cyklo-F innehåller tranexamsyra 500 mg. Finns att köpa receptfritt på apotek om 18 tabletter.
Dosering: 2 tabletter 3 gånger dagligen så länge behov finns, dock högst under 4 dagar. Läs bipacksedeln noga före användning. För mer information se www.fass.se, www.mensbesvar.se. Meda OTC AB. 
Ett absolut måste för oss med riklig mens. För det är handikappande att inte kunna gå ut längre stunder, alltid ha nära till en toalett, inte kunna bada för att man blöder så mycket att vanliga mensskydd inte räcker till! 
Denna gång hade jag turen att få ett VIP-paket också! Det innehöll lite smått och gott!
 
 
 
På Apotea får ni hela 30% rabatt på Cyklo-F. Ange bara CYKLO-F i rutan för rabattkoder när ni ska betala så dras 30% av priset! Det är fraktfritt också - hur bra som helst!
 
Vill även du ha tamponger hem till dig - helt gratis? 
1. Gå in på www.tamponsforfree.se och registrera dig
2. Tampongerna skickas hem till dig 
3. Samtidigt som du får hem tampongerna får du även ett nyhetsbrev som länkar dig vidare till Kampanjutvärderingen som består av max 10 frågor. Svarar du på dessa frågor garanteras du även fler utskick av tamponger - helt gratis.
 
Det är viktigt för oss och våra samarbetspartners att reklamen du får är relevant och intressant för dig. Det är av den anledningen som vill vi lära känna dig och veta vad du tycker om reklamen och erbjudandena du får.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0